KyKy-Betsetille tuplaviikonlopusta Susirajalta 1-3 tappio ja Kotona Kuutosista 3-1 voitto

12.10.2014

KyKy-Betset vs Kuutoset  3-1 (25-22)(15-25)(25-22)(25-21)

Sunnuntaina peli kulki kuten Joensuun retkellä. Eka erä helpohkosti Nopolaan ja sitten nöyryytti Kuutoset betonimiehiä. Pitkätauko ja kerrattiin tärkeimmät asiat taktiikasta, nyt kesti kasetti ja kaksi seuraavaa erää takasi 3-1 voiton. Taavi Sadam oli yksi ratkaisija jonka palkintoraati valitsi Kuutosten Mika Mäntylän ohella mukien omistajiksi. Keijo Lamminen ja Niko-Matti Koskela jaksoivat raataa hyvin keskellä.

Pelit jatkuu tulevana sunnuntaina Maaninkaa vastaan Mahdin vieraana. Isäntien riveissä päällikkönä iskee itse Salvis Cielavs, tuttu mies kävi keväällä Kykyn apuna. Viritetään miehistö kuntoon ja lähdetään Savoon haastajana.

Palkitut: KyKy-Betset: Taavi Sadam, Kuutoset: Mika Mäntylä

SurVo vs KyKy-Betset  3-1 (17-25)(25-16)(25-21)(29-27)

Lauantaina matkustettiin Pyhäselkään SurVon vieraaksi ja susiluolan isännät olivat tylyjä. SurVo takoi ensimmäisen erän kuhnailun jälkeen betonimiehiä olan takaa. Voittaja illan taistelussa oli SurVo erin 3-1.
Taavi Sadam jyräsi ekan erän Kyky-Betsetille syöttöruudusta ja näytti että tämä on yhtä maalia, mutta Susilauma ei nahkaansa myynyt helpolla. Neljännessä vielä päästiin eräpalloon mutta ei tullut armoa. Selittelyjen ja ruokailun jälkeen kohti Nopolaa, matkalla tehtiin pari asiaa selväksi ja keskittyminen alkoi Kuutosten kohtaamiseen.