Jymy vei 1. Puolivälierä ottelun erin 3-2

10.3.2020

Ottelun palkitut: KyKy-Betset: Aatu Pöllänen, Jymy: Kirill Borichev.
Ottelun palkitut: KyKy-Betset: Aatu Pöllänen, Jymy: Kirill Borichev.

Jymy vs KyKy-Betset 3-2 (19-25)(25-27)(25-21)(25-17)(15-12)

Kyky-Betset haastoi Nurmon Jymyn puolivälierän ensimmäisessä, kaksi erää ei kuitenkaan mieltä lämmitä. Runkosarjan perusteella Jymyn kanssa ei olisi pitänyt päästä näinkään lähelle voittoa mutta hilkulla oli. Ensimmäinen erä meni kohtalaisen kepeästi. Jymy tehtaili meille hyvin pisteitä ja meidän homma taas meni vähillä virheillä. Toinen erä taas loppua kohti tasaisesti kunnes Jymy oli jo eräpallossa. Sitten yksi harvoista torjunnoista vaimensi Mäntylän moukarin mikä päättyi voitokkaaseen vastahyökkäykseen ja jatkopalloilla erä betonimiehille.

Tauolla oltiin 0-2 johdossa ja todettiin ettei Jymy anna periksi. Tiedettiin mitä on vastassa, kiukkuinen ja taisteleva Jymy tuli rytinällä kahden erän hapuilun jälkeen. Kyllä ne tuntuivat nyt jyräävän meittin kokonaan. Niin siinä vaan kävi kuten usein että kahdella erällä ei voita. Mäntylän Mikan pysäyttäjää ei löytynyt ja 49 omaa virhettä Huipan kirjanpidossa kertoo totuuden. Palkintoja jaettiin Pölläsen Aatulle ja Jymyn Kirill Boricheville.

Seuraavat palkinnot on sitten jaossa tulikuumassa lauantai saunassa Nopolan lauteilla. Viime keväänä kaikkien nahka ei kestänyt sitä kuumuutta. Katsotaan sitten tulevana mitkä on jälkilöylyt ja missä sauna lämpenee jatkossa. Lämmittäminen on alkanut joten tulkaa sankoin joukoin paikalle.

2.PLV: KyKy-Betset vs Jymy La 14.3. Klo: 18:00 Kyyjärven Liikuntahallilla

Se on tulos tai ulos! Nyt Kaikki Lauteille Kannustamaan!

Ottelut ja sarjataulukko:
https://kyky-betset.sporttisaitti.com/ottelut-sarjataulukko/

Facebookissa KyKy-Betset Kyyjärvi Ryhmä, Liity Ryhmään:
https://www.facebook.com/groups/kykybetsetkyyjarvi/