KyKy-Betset voitti East Volleyn 3-2

21.2.2021

Kuvassa Ottelun palkitut: KyKy-Betset: Aivars Petrusevics, Otteluisäntä LähiTapiola Keski-Suomen edustajat: Jouko Huumarkangas ja Jari Valkola, East Volley: Taavi Tuominen.

Sarjataulukko 21.2.2021

KyKy-Betset vs East Volley 3-2 (25-16)(24-26)(25-6)(15-25)(15-11)

Betoniseinä kesti East Volleyn hyökkäyksen. KyKy-Betset menetti ensimmäiset erätappiot ja pisteen kotisalissaan tällä kaudella Savonlinnaan, voitto kuitenkin ottelusta klaarattiin. East taisteli loppuun saakka tärkeillä hetkillä, se vaan ei aivan riittänyt. Betonimiehet eivät taida antaa myöskään helposti periksi kotisalissaan.
Peli näytti ensimmäisen erän jälkeen menevän hiukan nopeammin isäntien tahtiin. Ralfs vei aluksi Eastin torjuntaa kahveelle ja järjesteli lyöjille hienot tilanteet.

Toinenkin erä oli tulossa ja 24-23 tilanteessa tuuletus oli jo rajua voiton kunniaksi. Eipäs antanut Sairasen Ilkka periksi vaan kaivoi pallon lattian rajasta peliin, vieraat veti tikkarin meidän suusta. Jatkopalloilla 24-26 erä Savonlinnaan.

Kolmas erä oli Väliahon Mikan show. Hautakylän nuorempi legenda täräytti aloitussyöttöä malliksi isolle veljelle ja muillekin. East sai pallon pois vasta 10-1 tilanteessa. Valmentaja Antti Pölönen yritti samaa kikkaa kuin KaVelle. Annetaan mennä liki ilmaiseksi jo hävitty erä ja käytetään hyvän olon tunne hyväksi. Läheltä piti, neljäs erä hävityn kolmannen (25-6) jälkeen meni Savonlinnaan pistein 15-25.

Viidenteen erään KyKy-Betset kokosi rivinsä ja Eastin syöttövirheiden avustuksella taputeltiin erä kotiin 15-11. Voitto on aina voitto ja pistemenetys kyllä tuli oikeaan aikaan.

Paras herätys tulevaan TuTo matsiin. Toverit on vielä ilman tappioita ja varmasti tulevat ryminällä tähänkin taisteluun. Mestaruus 1-Sarjassa ja siitä nousu Mestaruusliigaan on TuTon selkeä julkistettu tavoite viime viikolla. Nyt päästään haastajana ilman paineita mittaamaan oma taso. Luotamme omaan betoniseinään ja kotitaikaan.

KyKy-Betset vs TUTO Volley La 27.2. Klo: 17:00 Tervetuloa Netti-TV:n Linjoille!