KyKy-Betset voitti Nurmon Jymyn 3-1

5.3.2019

Ottelun palkitut: Jymy: Matias Saviaro, Palkinnot jakoi KyKyn sihteeri: Esa Kyrönlahti, KyKy-Betset: Tuomas Sillanpää.
Sarjataulukko

KyKy-Betset vs Nurmon Jymy 3-1 (25-19)(25-20)(18-25)(25-14)

Kyky-Betset otti Nurmon Jymystä arvokkaan voiton ja taistelee edelleen kotiedusta pudotuspeleihin.

Kyllä oltiin oikeassa lauantai saunassa, syke nousi niin kentällä kuin katsomossa. Tunteet olivat pinnassa molemmille tärkeässä ottelussa ja voittoa haettiin tosissaan. Hermokontrolli oli betonimiehillä kunnossa ja käänsimme pelin maltilla kotiin. Aivars Petrusevics takoi kovia syöttöjä ja kunnostautui verkolla. Mies ei turhaan ole voittamassa 1-Sarjan pistepörssiä.

Koko joukkueen voitto tämä oli ja yleisö kannusti hyvin, Jymy taisteli hienosti ja vei kolmannen erän ansaitusti isäntien sortuessa useisiin suoriin virheisiin. Neljänteen erään puhuttiin virhekurista ja se muistettiin loppuun saakka.

Runkosarja päättyy tulevana viikonloppuna betonimiesten osalta Ähtärin uudesssa liikuntahallissa, vastaan asettuu Kuortane eli nuorten maajoukkue FIN U-18. Kotietuun pitää pisteitä tulla vähintään yksi, mieluiten enempi jotta saamme kotiedun pleijareihin, joten panosta riittää.

Ottelu alkaa sunnuntaina 10.3. klo: 17:30 ja sinne ollaan puuhaamassa yhteiskuljetusta. Jäädään kuulolle...