KyKy-Betsetille Pohjoisen reissulta täysi pistepotti

12.10.2021

Ottelun palkitut KyKy-Betset: Ralfs Ozolins, Kisko: Petteri Kiilunen.
Ottelun palkitut KyKy-Betset: Ralfs Ozolins, Kisko: Petteri Kiilunen.
Sarjataulukko
Sarjataulukko

KyKy-Betset aloitti kertaalleen siirtyneen kautensa voitokkaasti. Kaksi ottelua, Rovaniemellä NaPa ja Oulussa Kisko joutuivat taipumaan Betonimiesten käsittelyssä. Puhtaat 0-3 voitto lukemat tuntuivat makoisilta.

NaPa vs KyKy-Betset 0-3 (23-25)(16-25)(22-25)

NaPa pelissä näkyi pitkä matka ja pelaamattomuus. Kettu joukkue aloitti ryminällä ja johti ensimmäistä erää jo 14-6. Piste pisteeltä kurottiin ero kiinni, rinnalle ja ohi Petrusevicsin hevosen potku syötöillä. NaPan ässä syötöt 5 kpl eka erässä vaihtui 8 syöttövirheeseen toisessa erässä ja KyKy-Betset kiitti tarjoilusta. Kolmannessa erässä nuoret isännät vielä taistelivat hakkuri Oskari Sepän johdolla mutta kokemus oli vieraitten puolella.
Parhaat pistemiehet NaPan Oskari Seppä ja Betonimiesten Olli Saarenmaa.
Ottelussa ei parhaita pelaajia palkittu.

Oulun Kisko vs KyKy-Betset 0-3 (17-25)(21-25)(21-25)

Sunnuntai aamuna käännettiin R.Uusisalon bussin keula kotia kohti ja Oulussa vierailtiin Mäkisen Jussin ja Kiskon vieraana. Takavuosien legenda Oulun Kisko oli tehnyt paluun 1-Sarjaan. Peliä pyöritti KyKy-Betsetin paidassakin nähty Juse, "Meijän miehiä".

NaPa peli ei tuntunut painavan ja hyvin nukutun yön jälkeen KyKy-Betset jatkoi urakkaa haalarimiesten ottein. Jaksettiin noudattaa sovittuja ohjeita. Venskin sanoin: Oma peli ja hyvä työ.

Pohjoisen voima ei onnistunut horjuttamaan yrityksistä huolimatta libero Henrik Heinäsen vastaanottoa, puolustuskin sujui kokelaalta hyvin. Tasaisuus ja vähät virheet siivittivät KyKy-Betsetille täyden potin. 15 torjuntaa kolmeen erään on hyvä suoritus ja kertoo kuka on ollut opettajana. Saarenmaa jatkoi hakkurina rohmuten eniten pisteitä. Kymmenellä miehellä oltiin matkassa ja kaikille tuli pistemerkintöjä ja jokainen täytti paikkansa.

Ottelun palkitut KyKy-Betset: Ralfs Ozolins, Kisko: Petteri Kiilunen.

Seuraava ottelu on parin viikon kuluttua sunnuntaina 24.10. Klo: 16:00 Kyyjärven Liikuntahallilla. Silloin vastaan asettuu peruuntuneen kauden avaus ottelun Sampo.

KyKy-Betset vs. Pielaveden Sampo Su 24.10. Klo: 16:00 Kyyjärven Liikuntahallilla.

Ottelut Ja Sarjataulukko:
https://kyky-betset.sporttisaitti.com/ottelut-sarjataulukko/

Facebookissa KyKy-Betset Kyyjärvi Ryhmä, Liity Ryhmään!
https://www.facebook.com/groups/kykybetsetkyyjarvi/