KyKy-Betset jatkaa voittojen tiellä

2.11.2021

Ottelun palkitut: Jymy: Markus Tammela, KyKy-Betset: Aivars Petrusevics. Palkinnot jakoi Otteluisäntä Jani Huopana Oy:n edustajina: Vuokko ja Jouko Huumarkangas.
Ottelun palkitut: Jymy: Markus Tammela, KyKy-Betset: Aivars Petrusevics. Palkinnot jakoi Otteluisäntä Jani Huopana Oy:n edustajina: Vuokko ja Jouko Huumarkangas.
Sarjataulukko 31.10.2021.
Sarjataulukko 31.10.2021.

KyKy-Betset vs Nurmon Jymy 3-1 (15-25)(25-10)(25-16)(25-19)

1-Sarjan paikallisottelussa vierailija Nurmon Jymy Akatemia antoi jytkyn ensimmäisessä erässä. Ennakkoluulot oli karisteltu viimeistään Möksyn kohdalle ja uudistunut Jymy iski isäntiä vyön alle. Nuoriso tinttasi tauluun lukemat 15-25 Oskari Bodmanin ja Markus Tammelan iskuilla. 

Toiseen erään valmennuksen päällikkö Eduard Venski herätteli betonimiehet tyrmäyksestä. Aivars Petrusevicsin esimerkillä koko joukkue oli kuin uudesti syntynyt ja nyt oli nuorukaisten vuoro ottaa lukua. Jymy jäi nyt 10 pisteen kohdalle. 

Pitkän tauon jälkeen alku oli vuorovetoa kunnes Ozolins päästi "Elukan Irti". Ralfs järjesteli lyöjille namupaikkoja. Henkka jatkoi samaa rallia kuin Ralfs ja DJ oivalsi saman. Minä tunnen kuinka vauhti kiihtyy, oli fiksu valinta. Kolmas erä siis kotiin luvuin 25-16.

Neljännessä erässä ei enää Jymyn taistelu noussut samalle tasolle kuin pelin alussa ja isännät rallattelivat erävoittoon 25-19 ja kotivoitto oli sinetöity.

Nurmon Jymy ansaitsee reilun tunnustuksen, nuorennusleikkaus on osunut ratkaisu ja muutaman kauden jälkeen Akatemian tulokset näkyvät varmasti positiivisesti.

Betonimiesten leirissä kokemus oli rautaa ja luotto on kova joukkueeseen niin kotona, katsomossa kuin tukijoukoissa. Materiaali on laaja mikä antaa mahdollisuuden kaikille pelaajille päästä esiintymään kentälle asti.

Taistelu pisteistä jatkuu vieraskentällä Savonlinnassa, East Volleyn sotureita vastaan sunnuntaina. Matka taitetaan isolla bussilla ja kyytiin mahtuu kannustajia. Seuratkaa joukkueen some kanavia, aikataulu ja kustannukset tulee näkyviin loppuviikosta.

Linkki Lentopalloliiton Tulospalvelusivustolle: Tästä

Ottelut Ja Sarjataulukko:
https://kyky-betset.sporttisaitti.com/ottelut-sarjataulukko/

Facebookissa KyKy-Betset Kyyjärvi Ryhmä, Liity Ryhmään!
https://www.facebook.com/groups/kykybetsetkyyjarvi/