KyKy-Betsetille kauden ensimmäinen tappio

27.11.2021

Ottelun palkitut: Lempo-Volley: Tuomas Sillanpää, KyKy-Betset: Olli Saarenmaa. Palkinnot jakoi Otteluisäntä VIISPIIKKISEN edustaja: Ilkka Salonen.
Ottelun palkitut: Lempo-Volley: Tuomas Sillanpää, KyKy-Betset: Olli Saarenmaa. Palkinnot jakoi Otteluisäntä VIISPIIKKISEN edustaja: Ilkka Salonen.
Sarjataulukko 28.11.2021
Sarjataulukko 28.11.2021

KyKy-Betset vs Lempo-Volley 1-3 (25-21)(23-25)(23-25)(21-25)

Kyky-Betset koki kotonaan kauden ensimmäisen tappion.
Lempo oli nimensä veroinen vieras. Pisteet lähti Lempäälään erin 1-3.
Pisteiden valossa tasainen peli mutta kyllä Lempon tahtotila oli kovempi. Annoimme omilla virheillä liikaa etua vastustajalle, he taas kontrolloivat omaa tekemistään paremmin ja se kannatti.

Pelissä nähtiin ajoittain hienojakin suorituksia verkon molemmilla puolilla. Tappiosta huolimatta syksyn parasta. Pystymme parantamaan ja se onkin tarpeen jo sunnuntaina Pielaveden legendaarisessa pyhätössä. Lempon sankareita olivat ex-KyKyläiset, libero Jyri Niemi ja parhaana palkittu hakkuri Tuomas Sillanpää. Betonimiesten puukon saalisti hakkuri Olli Saarenmaa. 

Harmittavan pienellä virhe summalla lähti tikkari suusta. Saimme hyvän opetuksen Lempolta ja se kannattaa ottaa opiksi. Kenenkään ei tarvitse hävetä suorituksiaan, pitää vaan keskittyä jokaiseen palloon huolella ja alusta asti.

Ennen Joulua pelataan vielä kerran kotona Murikoita vastaan ja tammikuun 8.  sama vastus esiintyy Kyyjärvellä isäntäjoukkueena.

Betonimiehet kiittää Lempo matsin isäntä Viispiikkistä ja kauden ennätys yleisöä.

Linkki Lentopalloliiton Tulospalvelusivustolle: Tästä

Ottelut Ja Sarjataulukko:
https://kyky-betset.sporttisaitti.com/ottelut-sarjataulukko/

Facebookissa KyKy-Betset Kyyjärvi Ryhmä, Liity Ryhmään!
https://www.facebook.com/groups/kykybetsetkyyjarvi/