Pielavedeltä niukka 3-2 tappio

5.12.2021

Ottelun palkitut: KyKy-Betset: Aivars Petrusevics, Sampo: Samppa Auvinen.
Ottelun palkitut: KyKy-Betset: Aivars Petrusevics, Sampo: Samppa Auvinen.
Sarjataulukko 5.12.2021.
Sarjataulukko 5.12.2021.

Sampo vs KyKy-Betset 3-2 (19-25)(23-25)(25-21)(25-21)(24-22)

Eränumerot kaiken kertoo, Sampo oli kaksi pikku pistettä parempi maraton pelissä. Kyllä voittoa tarjottiin Nopolaan mutta isännät taistelivat joka pallosta ja viimein ratkesi peli konkari Lasse Räisäsen hyökkäykseen. Oli siinä meilläkin samat saumat ottaa voitto mutta nyt oli Sammon vuoro. Hienoin taistelu miesmuistiin kyllä sai yleisö nauttia hienoista suorituksista. 

Betonimiesten peli oli mennyt Lempo tappiosta monta pykälää eteenpäin. Hyviä asioita oli paljon, kevättä kohti kun lähdetään niin tällä vauhdilla ollaan vielä pitkällä.

Sampoa voittoon olivat auttamassa Savon liigamiehet Ilja Ivanov ja Kasper Pennanen. Heidän panoksilla Pielaveden hornankattilasta ei pisteitä helpolla ota kukaan. Sampo on taikuri Sergei Ivanovin opeilla vielä sarjan kärkiporukoita huhtikuussa. KyKy-Betsetin joukkue esiintyi tasaisen varmasti, kokenut Aivars Petrusevics oli raadin suosikki minkä tilastot vahvistivat oikeaksi valinnaksi.

Taistelut jatkuvat ja vastus vain kovenee. Sunnuntaina kylään tulee Murikat Kuortaneelta ja siinähän on niitä tulevaisuuden tähtiä eli maajoukkuemiehiä.

POP Pankki Kyyjärvi-Karstula on isäntänä. Tapahtumaan on tulossa korona passi vaatimus, varautukaa siihen ja voi olla joku yllärikin. Kuka sitä näin Joulun alla tietää tonttujen metkuja...

KyKy-Betset vs Murikat FIN-20 Su 12.12. Klo: 16:00 Kyyjärven Liikuntahallilla

Syyskauden viimeinen Ottelu, seuraava Ottelu Tammikuussa!

Tervetuloa Kaikki Lauteille Kannustamaan! Kinkkuarvonta!

Linkki Lentopalloliiton Tulospalvelusivustolle: Tästä

Ottelut Ja Sarjataulukko:
https://kyky-betset.sporttisaitti.com/ottelut-sarjataulukko/

Facebookissa KyKy-Betset Kyyjärvi Ryhmä, Liity Ryhmään!
https://www.facebook.com/groups/kykybetsetkyyjarvi/