KyKy-Betset avasi kevätkauden 2-3 voitolla Murikoista

10.1.2022

Ottelun palkitut: KyKy-Betset: Mikko Väliaho, Murikat: Nooa Marttila.
Ottelun palkitut: KyKy-Betset: Mikko Väliaho, Murikat: Nooa Marttila.
Sarjataulukko 9.1.2022
Sarjataulukko 9.1.2022

Murikat vs KyKy-Betset 2-3 (25-21)(19-25)(28-26)(19-25)(13-15)

Kevätkausi alkoi Betonimiesten vierasvoitolla kotisalissa.
Syyskauden viimeinen ottelu siirtyi joulukuulta tammikuulle ja silloin sovittiin että pelataan Kyyjärvellä. Tämä oli valmennuskeskuksen joukkueelta fiksu vastaantulo ja osoitus yhteistyön sujuvuudesta.

Ottelussa näkyi molemmin puolin joulutauko ja melko lailla harjoitusten määrä oli hoidettu samalla tasolla. Konkari torjuja Keijo Lammisen mielestä normi tekemistä kinkunsyönnin jälkeen. Pientä hermoilua ja epävarmuutta jonka joukkueet karistelivat eka erän jälkeen.

Murikoitten passari Leevi Väänänen pyörittää hyvä tempoista passia ja Nooa Marttila teki joukkueensa komeimman pistemäärän. Murikka valmentaja Oskar Muurinen oli rustannut edellisestä ottelusta kuusikkoaan. Betonimuotti oli kuitenkin pysynyt lähes entisellään. Vain Aatu Pöllänen oli palannut yp:n paikalle ja hakkurina paukutti Saarenmaan Olli.

Kolmannen erän jälkeen oltiin sillassa, erän lopussa kuitenkin hyvän loppukirin ansiosta neljänteen saatiin hyvä itseluottamus. Se näkyi mainion tasonnoston syöttöruudussa tehneen Aaro Keisasen kautta. Pojalla alkoi toimia myös torjunta lähes Väliahojen tasolla. Saarenmaa päätti isot pisteet neljännessä erässä.

Ratkaisevaan viidenteen erään palkittu Mikko Väliaho kokosi neljä tikkiä. Petru takoi pelissä komeimmat luvut, 17 pinnaa. Ralfs on löytänyt torjuntansa ja Aaron kanssa tuli muutama ratkaiseva kaappi. Pöllänen ja Moskova olivat vastaanoton kanssa oikealla tiellä. Kokonaisuutena ihan tyytyväisiä saa olla kaikki pelurit.

Ottelun palkitut Murikoitten Nooa Marttila ja Betonimies Mikko Väliaho. 
Makeat palkinnot hoiti otteluisäntä: Kuljetus E.U. Peltokangas.

Vieraskentällä jatketaan ja tulevana lauantaina suuntana Tampere ja Pyynikin pyhättö. Vastus on Suomen legendaarisin lentopalloseura, Rantaperkiön Isku.

Linkki Lentopalloliiton Tulospalvelusivustolle: Tästä

Ottelut Ja Sarjataulukko:
https://kyky-betset.sporttisaitti.com/ottelut-sarjataulukko/

Facebookissa KyKy-Betset Kyyjärvi Ryhmä, Liity Ryhmään!
https://www.facebook.com/groups/kykybetsetkyyjarvi/