KyKy-Betsetille Tampereen Pyynikiltä 3-2 vierasvoitto pitkän kaavan kautta Rantaperkiön Iskusta

15.1.2022

Ottelun palkitut: Isku: Daniel Heinonen, KyKy-Betset: Olli Saarenmaa.
Ottelun palkitut: Isku: Daniel Heinonen, KyKy-Betset: Olli Saarenmaa.
Sarjataulukko 16.1.2022
Sarjataulukko 16.1.2022

Isku vs KyKy-Betset 2-3 (23-25)(25-20)(25-21)(24-26)(4-15)

Betonimiehille voitto Iskusta ja uusi peluri Ettasta. Miro Rasinperä palasi Mestaruusliigasta KyKy-Betsetin joukkueeseen ja oli mukana kaatamassa Rantaperkiön Iskua. Iskun 110 vuotis synttäreiden juhlaotteluksi suunniteltu
matsi tarjosi Aamulehden kautta katsojille herkkupalan.

Pyynikin palloiluhalli on pyhättö mikä saa betonimiehet syttymään. Loistavasti puolustanut Isku taipui ottelupallon jälkeen viidenteen erään ja isännänpaikan otti KyKy-Betset. Ralfs Ozolinsin syöttövuorolla viimeinen erä oli tylyä katseltavaa synttäri sankareiden puolelta. Harvinainen hyytyminen siinä tuli, Iskun vastaanotto takkusi ja betonimiehille pomppi lähes mahdottomatkin pallot.

Rantaperkiön yleispelaajat Vuori ja Heinonen olivat neljä erää todella hurjalla pelipäällä. Pysäyttäjää ei näille herroille tuntunut löytyvän. Korhosen Paavo säesti kaksikkoa hyvin ja peli näytti lähes selvältä Iskun voitolta.

Jotain kummallista magiaa siinä lentopallo pelissä oli. Toimittaja Ahvenjärvi totesi Aamulehden katsojille nähneensä Petrun ja Ralfsin hymyilevän neljännen erän lopulla, minkä epäili olevan betonimiesten voiton syy.

Mene ja tiedä, KyKy-Betset pelasi kuitenkin kauden parasta taistelua. Vastaanotto oli Pölläsen ja Petrun suurimmat työllistäjät. Saarenmaan Olli takoi komeat pisteet 26 kpl mikä oikeutti palkintoon. Herra Heinonen oli Iskun palkittu ansaitusti, onhan miestä tituleerattu sarjan parhaaksi yleispelaajaksi.

KyKy-Betset esiintyi Pyynikillä tuttuun tapaan varustettuna hyvällä joukkue hengellä ja nöyrällä asenteella. Tästä voitosta on nautittava ja siitä saadaan virtaa seuraaviin koitoksiin.

Linkki Lentopalloliiton Tulospalvelusivustolle: Tästä

Ottelut Ja Sarjataulukko:
https://kyky-betset.sporttisaitti.com/ottelut-sarjataulukko/

Facebookissa KyKy-Betset Kyyjärvi Ryhmä, Liity Ryhmään!
https://www.facebook.com/groups/kykybetsetkyyjarvi/