KyKy-Betsetille tupla viikonlopusta kaksi 3-0 voittoa ja 6 pistettä

31.1.2022

Ottelun palkitut: KyKy-Betset: Aaro Keisanen, KaVe: Mikael Korhola. Palkinnot jakoi Otteluisäntä Kamrock edustajana: Marko Lyytikäinen.
Ottelun palkitut: KyKy-Betset: Aaro Keisanen, KaVe: Mikael Korhola. Palkinnot jakoi Otteluisäntä Kamrock edustajana: Marko Lyytikäinen.
Ottelun palkitut: KyKy-Betset: Aivars Petrusevics, NJ: Joona Antikainen.
Ottelun palkitut: KyKy-Betset: Aivars Petrusevics, NJ: Joona Antikainen.
Pelurit
Pelurit
Sarjataulukko 30.1.2022
Sarjataulukko 30.1.2022

KyKy-Betset vs KaVe 3-0 (25-15)(25-14)(25-20)

Viikonloppuna oli tuplapelit ja saaliina kaksi 3-0 voittoa. Lauantaina kotisalissa kaatui Karhulan Veikot. Suomen parhaaksi biitsi pelaajaksi juuri valittu Santeri Siren sekä kokeneet Anton Lepistö, Matti Palonen ja palkittu Mikael Korhola ovat kovaa valuuttaa 1-sarjassa. Nyt ei kokeneille löytynyt junnuosastolta apuvoimia ja Betonimiesten perus suorittaminen riitti kotivoittoon.

KyKyn junnut Henrik Heinänen ja Aaro Keisanen hoitivat ruutunsa hyvin ja Aaro nappasi palkinnon KaMRock Otteluisäntää tuuranneelta Marko Lyytikäiseltä. Karhula ottelussa esiintyi KyKy-Betsetin uusin vahvistus. Miro Rasinperä teki paluun Ettasta ja nähtiin ensimmäistä kertaa tositoimissa kotisalissa. Isku pelin mies kävi jo Tampereella hoitamassa tyylillä.

Arvokkaat pisteet Karhulan kaatamisesta saatiin ja joukkueena se työ tehtiin. Jaahas, olihan siinä jotain muutakin mainittavaa, Keijo Lamminen palasi myös vahvuuteen ja rutiinilla. Ja ei tuo vielä mitään, Vanhamäen Teemu on saanut vammat selätettyä ja plussa tulos.

NJ vs KyKy-Betset 0-3 (20-25)(17-25)(15-25)

Sunnuntaina jatkettiin sitten rakkaan naapurin kohtaamisella. Suuntana Nurmon liikuntahalli. Väliahot ja Hemu sekä Aatu puhuivat melkein kotiottelusta. On kuulemma lähempänä petipaikkaa.

Hyvin saatiin KaVe pelin tuntuma säilymään Jymyä vastaan ja mukavalta näytti. Reilusti sanottuna Akatemian pojat hiukan turhaakin ujostelivat ja Betonimiesten kovuus riitti puhtaaseen 0-3 voittoon. Aivars Petrucevics ja Joona Antikainen olivat joukkueidensa valitsemat palkitut.

KyKy-Betsetin peli on ottanut askelia Miron libero pelaamisen myötä. Kokemusta on saatu ja kuten Ralfs totesi, nyt meillä on takakentälläkin Kenraali. Joukkueelta hyvä viikonloppu ja päävalmentaja Eduard Venski oli tyytyväinen kahteen voittoon. Eetun pelikirja alkaa näkyä joukkueen tekemisessä ja virhekontrolli on hallinnassa. Nöyryys ja joukkueen etu tuo tulosta.

Sunnuntaina 6.2. Klo: 16:00 vieraaksi tulee East Volley Savonlinnasta. Siinä on sitten sellainen mittari ettei parempaa. Oikea hittiparaati on luvassa. 1-sarjan pistepörssin kuumimmat laiturit ja valmentajana taikuri Pölli. Ennustamme betonimiehille vaikeaa urakkaa ja katsojille nautinnollista lentopallo matsia.

Seuratkaa viranomaisten rajoituksia ja päätöksiä ja joukkueen some kanavia. Toivotaan parasta että saataisiin lauteille yleisöä kannustamaan!

Linkki Lentopalloliiton Tulospalvelusivustolle: Tästä

Ottelut Ja Sarjataulukko:
https://kyky-betset.sporttisaitti.com/ottelut-sarjataulukko/

Facebookissa KyKy-Betset Kyyjärvi Ryhmä, Liity Ryhmään!
https://www.facebook.com/groups/kykybetsetkyyjarvi/