Miesten 1-Sarja käynnistyy

30.9.2011

Kyky-Betset aloittaa kautensa sunnuntaina 2.10.2011 klo 19.00 kotisalissa. Vastaan asettuu tuttu kilpakumppani Himangan Urheilijat.

HU nappasi edellisviikonloppuna pisteet Susirajan Volleyltä tiukassa kamppailussa. Kolmella brassilla vahvistunut Himanka tulee olemaan yksi suosikki kärkisijoille sarjassa.

Kyky on saanut riveihinsä kokemusta entisten konkareiden rinnalle. Jaakko Aninko ja Keijo Lamminen vaihtoivat betonihaalarit ylleen Seinäjoen Kuutosista. Jaskaa on kauan kaivattu Nopolan miehistöön ja nyt yksi tavoite on saavutettu ennen sarja-avausta.

Farmisopimus LML-joukkue Pielaveden Sampon kanssa vie Mikko Väliahon vahvuudestamme Savoon, mutta hyvä kun kelpaa ja toivotaan että miestä nähdään joskus betonimiehistössäkin. Madis Järveots ja Oleg Cebialis jatkavat yhdessä Argo Arakin kanssa jolla on tämän vuoden Viron biitsimestaruus.

Suomen Cupin karsintakierroksella Kyky-Betset päihitti vieraskentällä HuKin Jyväskylässä ja kohtaa jatkossa MuurLen liigamiehistön Kyyjärvellä.

Tavataan Nopolan lauteilla sunnuntai iltana ja katsastetaan mylläreiden kunto. Matsi alkaa klo 19.00. NettiTV paikalla tuttuun tapaan.