KyKy-Betset päätti Runkosarjan 0-3 tappiolla Iskulle. Sijoitus Runkosarjan kakkonen.

13.3.2022

Ottelun palkitut: KyKy-Betset: Aivars Petrusevics, Isku: Niko Lintula. Palkinnot jakoi Otteluisäntä JM Pitkänen Oy:n Tj. Janne Pitkänen.
Ottelun palkitut: KyKy-Betset: Aivars Petrusevics, Isku: Niko Lintula. Palkinnot jakoi Otteluisäntä JM Pitkänen Oy:n Tj. Janne Pitkänen.
Runkosarjan Lopullinen Sarjataulukko 13.3.2022
Runkosarjan Lopullinen Sarjataulukko 13.3.2022

KyKy-Betset vs. Isku 0-3 (27-29)(20-25)(22-25)

Runkosarja päättyi Rantaperkiön Iskuun.
Iskulle voitto oli makoisa ja se tiesi heille kotietua pudotuspeleihin Sampoa vastaan. KyKy-Betset oli ennen peliä varmistanut kakkospaikan ja vain vastustaja pleijareihin oli avoinna.

Peli oli Iskulta mallikasta taistelua ja heitä pelaaminen ja pisteet selvästi kiinnosti. Isänniltä ei kukaan noussut parhaalle tasolleen. Palkittu Petru ja koronasta toipuva Väliahon Mikko olivat lähimpänä tasoaan. Pelin jälkeen päävalmentaja Eduard Venski ruoti joukkuetta asenteen puutteesta ja muistutti tulevista peleistä.
"Nyt ei puutu panoksia ja moisella tekemisellä menetämme vielä kannustavan kotiyleisön". 

Luotto joukkueeseen on kuitenkin kova, puolivälierä vastustaja East Volley Savonlinnasta ei jätä ketään kylmäksi. Sieltä tulee sarjan kovimmat yksilöt tilastojen mukaan. Tulevat ottelut ovat takuulla hyvää viihdettä. KyKy-Betset on kokeneempi näissä kevään taisteluissa mutta ilmaiseksi ei tulla saamaan mitään. Pudotuspelit lähtee kaikkien joukkueiden osalta nollilta, varmasti yllätyksiä tulee.

KyKy-Betsetin historian ajoilta tämä on tasaisin pudotuspeli kahdeksikko. 

Nyt kannattaa tulla lauteille kannustamaan. East Volley kohdataan lauantaina vieraskentällä ja ratkaisu on sitten sunnuntaina Kyyjärvellä. Kahdella voitolla välieriin, tarvittaessa kultainen erä ja sitten häviäjä pääsee kesälaitumelle.
Sinne ei Betonimiehillä ole kiire!

Seuratkaa KyKy-Betsetin Kotisivuja ja KyKy-Betset Kyyjärvi Facebook Ryhmää!

Lentopalloliiton Tulospalvelusivustolle: Miesten 1-sarja/Pudotuspelit - Lentopalloliitto (torneopal.fi)

Ottelut Ja Sarjataulukko: https://kyky-betset.sporttisaitti.com/ottelut-sarjataulukko/

Facebookissa KyKy-Betset Kyyjärvi Ryhmä, Liity Ryhmään!
https://www.facebook.com/groups/kykybetsetkyyjarvi/