KyKy-Betset kukisti Puolivälierissä East Volleyn voitoin 2-0. Välierissä vastaan Murikat Kuortaneelta.

22.3.2022

2.Ottelun palkitut: KyKy-Betset: Olli Saarenmaa, East Volley: Taavi Tuominen. Palkinnot jakoi Otteluisäntä MÄKELÄ ALU Oy:n Myyntijohtaja: Mika Korkea-aho.
2.Ottelun palkitut: KyKy-Betset: Olli Saarenmaa, East Volley: Taavi Tuominen. Palkinnot jakoi Otteluisäntä MÄKELÄ ALU Oy:n Myyntijohtaja: Mika Korkea-aho.
1.Ottelun palkitut: East Volley: Aleksi Lipsanen, KyKy-Betset: Ralfs Ozolins.
1.Ottelun palkitut: East Volley: Aleksi Lipsanen, KyKy-Betset: Ralfs Ozolins.

KyKy-Betset otti jatkopaikan puolivälieristä kukistamalla East Volleyn voitoin 2-0. Molemmissa otteluissa East taipui erin 3-0. Hyvin keskittynyt ja latautunut betonimiehistö lähti nöyränä Savonlinnaan vieraaksi. Tanhuvaaran Urheiluopistolla käyty 1. Ottelu aiheutti hiukan latinkia molemmille joukkueille. Pelipaikka osoittautui mainettaan paremmaksi ja täytti kyllä vaatimukset. East menetti ensimmäisessä erässä syömähampaansa kun Teemu Silventoinen loukkasi jalkansa. Isännät kyllä taistelivat urheasti, mutta nyt oli vastassa tasainen betonin kova joukkue. Vastaanotto toimi ja Ozolins tarjoili palkinnon arvoisesti loistavia paikkoja hyökkääjille. Eastin Aleksi Lipsanen puollusti lusikan arvoisesti mutta voittoon ei liberon pelillä päästy. Pisteet lähti Nopolaan.

Rauhallinen kotimatka ja ymmärrys seuraavan pelin keskittymiseen oli oivallettu. Sunnuntaina jatkettiin kotiluolassa kauden ennätys yleisön edessä. Ozolins toimi kapellimestarina samoilla sävelillä kuin lauantain pelissä. Yleisö hurrasi ja betonimylly jauhoi tulosta. Eastin pojat näyttivät kyllä mallia kenttäpelistä ja täysi tunnustus Savonlinnaan. Ei tullut jatkopaikka helpolla. Saarenmaa ja kumppanit olivat hyvällä pelipäällä ja pisteitä takoivat kaikki vuorollaan. Venskin Eetu antoi kiitosta koko joukkueelle ja kyllä sen joukkue ansaitsi. Viikonlopun tulokseen ollaan tyytyväisiä. Heinänen Hemu oli hurjana vastaanotossa. Työmiehen koulua on opittu Väliahojen ja Pölläsen matkassa. Libero Rasinperä oli myös maininnan arvoinen myyrä takakentällä. Sunnuntaina palkittiin molempien joukkueiden hakkurit, vierailta Taavi Tuominen ja betonimiehiltä Olli Saarenmaa.

Katseet on suunnattu Välieriin ja Murikoiden kohtaamiseen. Lauantaina aloitetaan Kuortaneella Klo: 15:00 ja ratkaisu pelataan Sunnuntaina Kyy Yorkissa Klo: 16:00. Nyt taistellaan paikasta 1-Sarjan Finaaleihin. Lauantaina kaikki kynnelle kykenevät Kuortaneelle kannustamaan 1. Välierä Otteluun!

Sunnuntaina sitten ratkaiseva 2. Välierä Ottelu Kyy Yorkissa Klo: 16:00.
Hyvät naiset ja herrat, Nyt sitten Koko Seutukunta Lauteille Kannustamaan!
Laitetaan Nopolan Liikuntahallin yleisö ennätys uusiksi ja huudetaan Betonimiehet Finaaleihin! 

Lentopalloliiton Tulospalvelusivustolle: Miesten 1-sarja/Pudotuspelit - Lentopalloliitto (torneopal.fi)

Ottelut Ja Sarjataulukko: https://kyky-betset.sporttisaitti.com/ottelut-sarjataulukko/

Facebookissa KyKy-Betset Kyyjärvi Ryhmä, Liity Ryhmään!
https://www.facebook.com/groups/kykybetsetkyyjarvi/