KyKy-Betset 1-Sarjan Finaaleihin voittamalla Murikat. Finaaleissa vastaan Lempo-Volley

29.3.2022

Ottelun palkitut: KyKy-Betset: Olli Saarenmaa, Murikat: Leevi Väänänen. Palkinnot jakoi Otteluisäntä Euronics Japon Kari Mattila.
Ottelun palkitut: KyKy-Betset: Olli Saarenmaa, Murikat: Leevi Väänänen. Palkinnot jakoi Otteluisäntä Euronics Japon Kari Mattila.

1. Välierä: Murikat vs. KyKy-Betset 1-3 (16-25)(19-25)(25-17)(23-25)

KyKy-Betset joutui koville Murikoiden kanssa taistelussa 1-Sarjan Finaali paikasta. Lauantaina betonimiehet olivat kuskin paikalla Kuortaneen LP Areenassa, lisä vauhtia antoi liki satapäinen fani ryhmä. Murikat tuli kovalla riskillä kotisalissaan, liekkö mennyt latinki yli ja se kostautui syöttöruudussa. KyKy-Betset toimi taktiikan mukaan ja onnistuimme hyvin torjunta puolustus taktiikassa. Kahden voitetun erän jälkeen Murikat ruuvasi hiukan kokoonpanoaan ja se tuotti tulosta. Neljännessä nuorten maajoukkue taisteli kovaa ja olivat jo karkumatkalla mutta niin vaan betonimyllyn kolina riitti loppukirissä ottamaan tärkeän voiton ja ekan kiinnityksen finaaliin. Palkintoja ei Kuortaneella jaeta mutta KyKyn onnistujiin on monta ehdokasta. Pölläsen Aatu otti ehkä kovimman nosteen ja metsuri oli tasaisen vahva kaikilla osa-alueilla.

2. Välierä: KyKy-Betset vs. Murikat 0-3 (22-25)(13-25)(17-25)
Kultainen Erä: KyKy-Betset vs. Murikat 1-0 (25-18)

Yksi yö voi kaiken muuttaa.

Sunnuntaina Kyyjärven hornankattila hiljentyi ensi erän pyristelyn jälkeen. Murikat ei antanut mitään sääliä kokeneille herroille. 30-vuotisen historian hurjimmat pommit tarjoiltiin liikuntahallin komeaan Ponttiset lattiaan. Yhtään ei ole lapin lisää näissä kehuissa. Murikat teki meistä muurahaisia, tuntui kuin olisimme jättiläisten käsittelyssä, totesi Venskin Eetu. 3-0 kuokkaan kotona vetää hiljaiseksi tälläisessä tilanteessa. 

Otteluvoittojen ollessa tasan 1-1 Mentiin Kultaiseen erään.

Murikat aloitti kahdella ässä syötöllä, siinä ja 3-6 tilanteessa käärme heräsi horroksesta. Salaiset aseet Mika Väliaho ja Jaakko Aninko olivat palanneet kuusikkoon. Nämä herrat ovat muuten Kultavaskoolin voittajia. Tämäkin kokemus saattoi auttaa ja rauhoittaa. Piste pisteeltä kurottiin tasoihin ja Mikko Väliahon pitkän pitkä syöttötehtailu repi Murikoiden itseluottamusta. Jumppakulman tuulivoima auttoi palloihin oikeita kierteitä. 25-18 päättynyt kultainen erä näytti mistä on valettu tämä joukkue ja sen kuuluisa yleisö. Voidaan antaa reilu tunnustus hienolle Murikka joukkueelle ja Iso käsi kaikille paikalla olijoille.
Murikat muistaa kauan tämän taistelun ja varmasti positiivisesti.

Euronics Japon jakamat palkinnot Kari Mattilan ojentamana pokkasivat Murikka passari Leevi Väänänen ja betonihakkuri Olli Saarenmaa.

1-Sarjan Finaaleissa KyKy-Betset kohtaa Lempo-Volleyn

1.Finaali KyKy-Betset vs Lempo-Volley La 2.4. Klo: 16:00 Kyy Yorkissa
2.Finaali Lempo-Volley vs KyKy-Betset Su 3.4 Klo: 16:00 Lempäälässä

Nyt saadaan sitten kevään ja sarjan huipennus. Lempo Volley tulee hakemaan Kyyjärveltä voittoa ja sarjanousua lauantai saunasta.

Kuumaa on lauteilla ja lattian pinnassa. Siinä voi olla kukkotanssi esityksiä ja saattaahan joku kylmäpäinen tarvita jopa paksut rukkaset. Näitä erikoisuuksia kannattaa tulla hyvissä ajoin seuraamaan ja saunaa lämmittämään. Panoksena siis 1-Sarjan Mestaruus ja paikka Mestaruusliigaan minne Lempon ammatti valmentaja Alatalo haluaa joukkonsa johdattaa. Betonimylly ja kyykäärme, siinä on haastetta monelle pelurille!

Nyt Sitten Kyy Yorkin Liikuntahallin Yleisö Ennätys Uusiksi Ja Kaikki Lauteille Kannustamaan KyKy-Betset Voittoon! Tämä On Kauden Viimeinen Kotiottelu!
Ääntä Ei Tarvitse Enää Säästellä! Ja Panokset Ei Tästä Enää Kovene!

1. Finaali KyKy-Betset vs Lempo-Volley La 2.4. Klo: 16:00 Kyy Yorkissa!

Lentopalloliiton Tulospalvelusivustolle: Miesten 1-sarja/Pudotuspelit - Lentopalloliitto (torneopal.fi)

Ottelut Ja Sarjataulukko: https://kyky-betset.sporttisaitti.com/ottelut-sarjataulukko/

Facebookissa KyKy-Betset Kyyjärvi Ryhmä, Liity Ryhmään!
https://www.facebook.com/groups/kykybetsetkyyjarvi/