Kyyjärven KyKylle / KyKy-Betset Joukkueelle Miesten Lentopallon Mestaruusliigan Sarjapaikka

5.5.2022

Kyyjärven Kyky debytoi tulevalle kaudella 2022-2023 miesten lentopallon Mestaruusliigassa.
KyKy-Betset nimellä pelaavalle seuralle myönnettiin keskiviikkona liigalisenssi Mestaruusliigan pääsarjaryhmän toimesta poikkeusluvalla.

Kyyjärven liikuntahallissa saadaan poikkeusluvalla pelata runkosarjan kotipelit lähtökohtaisesti liigakelpoisuuden hallin korkeuden osalta täyttämättömässä pelipaikassa. Poikkeuslupa koskee vain liigakautta 2022-2023.

KyKy voitti 1-sarjan mestaruuden ja kun liigakarsintoja ei Lentopalloseura Ettan sarjasta sulkemisen myötä pelattu, sai KyKy oikeuden hakea liigapaikkaa.

Mestaruusliigan johtaja Riia Martinoja:

- Hienoa saada uusi paikkakunta ja seurayhteisö mukaan Mestaruusliigaan. Kyyjärven Kyky on tehnyt todella pitkään ja uskollisesti työtä seuran kehittymiseksi liigatasolle ja nyt on tärkeä askel sen suhteen saatu otettua. Uskon KyKy-Betsetin tuovan oman lisävärinsä Mestaruusliigaan ja toivotamme heidät lämpimästi tervetulleeksi mukaan joukkoomme.

Lentopalloliiton tiedote: https://www.lentopallo.fi/uutiset/kyyjarven-kykylle-miesten-lentopallon-mestaruusliigan-sarjapaikka/

Mestaruusliigan tiedote: https://www.mestaruusliiga.fi/uutiset/kyyjarven-kykylle-miesten-lentopallon-mestaruusliigan-sarjapaikka.html

Facebookissa KyKy-Betset Kyyjärvi Ryhmä, Liity Ryhmään!
https://www.facebook.com/groups/kykybetsetkyyjarvi/