KyKy-Betset avasi Mestaruusliigan kotihallissaan ennätys yleisön 532 katsojan edessä.

28.9.2022

Ottelu tapahtuman avasi ministeri Petri Honkonen
Ottelu tapahtuman avasi ministeri Petri Honkonen
Otteluisäntä Betset-yhtiöt edustajina parhaiden pelaajien palkinnot jakoi ministeri Petri Honkonen ja teollisuusneuvos Hannu Löytönen.
Otteluisäntä Betset-yhtiöt edustajina parhaiden pelaajien palkinnot jakoi ministeri Petri Honkonen ja teollisuusneuvos Hannu Löytönen.
KyKy-Betset - Akaa-Volley 0-3 (23–25, 20–25, 20–25)

KyKy-Betsetin 1. Mestaruusliigaottelun tunnelmia Kyyjärveltä:
https://www.youtube.com/watch?v=fwzsfvsyco0

Miesten Mestaruusliigan kausi 2022-2023 saatiin käyntiin liiganousija Kyyjärven KyKy-Betsetin historian ensimmäisellä liigapelillä sunnuntaina. Viime kauden pronssijoukkue Akaa-Volley kuittasi sarjapisteet kolmessa erässä.

KyKy-Betsetin pyhättöön oli saapunut hallin ennätys yleisö 532 kannustajaa. Mestaruusliigan ensikertalainen KyKy-Betset haastoi tosissaan viime kauden pronssijoukkueen Akaa-Volleyn. Akaan voiton takana oli vahva hyökkäyspeli ja puolustus, joihin kotijoukkue ei löytänyt lääkettä. Molempien joukkueiden syöttövastaanotto toimi. Akaa-Volley pelasi vähemmillä virheillä kuin kotijoukkue. Kotijoukkueen paras pisteen tekijä oli Oskari Keskinen ja Akaa-Volleylta Ali Fazli.

KyKy-Betsetin liiga-avaus antoi lupauksia tuleviin peleihin ja todisti, että joukkue on valmis liigaan. Tehty työ ei ole mennyt hukkaan.

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin kummankin joukkueen hakkurit:
KyKy-Betset: Oskari Keskinen, Akaa Volley: Ali Fazli.

Joukkueiden kapteenien ja valmentajien kommentit ottelusta:

Tommi Siirilä KyKy-Betset

- Kiva päivä ja hieno tunnelma. Tietysti harmittaa tuo, että pienestä kiinni, ei voi olla 3-0 häviöön tyytyväinen. Paljon hyviä juttuja, todistettiin itselle ja muille, että syöttövastaanotossa pysytään mukana ja huolimattomuusvirheitä pois niin päästään pitkälle. Toivotaan, että saadaan buumia vielä nostettua ja saadaan tunnelmaa halliin jatkossakin.

Panu Pitkänen Akaa-Volley

- Oli hienoa pelata vanhassa kotisalissa ja tunnelma oli hyvä sekä pelintaso hyvä. Mukava kauden avaus. Oman joukkueen peli on hyvää muttei vielä valmista.

Eduard Venski KyKy-Betset

- Syöttö-vastaanotto toimi. Emme voi sanoa, että pelasimme huonosti, mutta teimme liikaa virheitä. Puolustus ja torjunta peliä pitää kehittää.

Olli Kunnari Akaa-Volley

- Meidän hyökkäys oli korkealla tasolla ja yksi ainoa suora hyökkäysvirhe kauden ensimmäisessä pelissä niin siihen pitää olla tyytyväinen ja siihen peli tänään varmaan ratkesi. Oma peli ei ole vielä valmista ja tänään syöttövastaanotto ei ollut sillä tasolla missä haluttaisi, että siinä pitää tehdä vielä töitä.

Ottelun tilastot: Competition Site by Data Project

Mestaruusliigan Ottelut, sarjataulukko, tilastot: Competition Site by Data Project

https://www.facebook.com/groups/kykybetsetkyyjarvi/

https://www.instagram.com/kykybetset/