KyKy-Betsetille Mestaruusliiga historiansa ensimmäinen voitto, Kokkolassa Tiikereistä

1.10.2022

Ottelun palkitut: Tiikerit: Daniel Thiessen, KyKy-Betset: Oskari Keskinen.

Tiikerit vs KyKy-Betset 0-3 (21-25, 23,25 23-25)

Historian havinaa. KyKy-Betset otti LML ensimmäisen voittonsa Kokkolassa Tiikereiden kustannuksella. Sarja avauksessa kotonaan Akaa Volleylle taipunut KyKy-Betset oli rennompi ja paineet oli isäntä Tiikereiden leirissä. Syksyn keskinäiset harjoitus ottelut oli mennyt Kokkolaan erin 7-1. Tästä ne paineet ja osin ajatus voittajasta teki liki itsestään selvyyden penkkiurheilijalle. Osin myös taustoille saati pelaajille.

Siihen iski KyKy-Betset. Onnistuttiin koko joukkueena, vähennettiin virheitä. Mosse otti kahdessa ekassa erässä huippu puollustukset oikeaan aikaan ja saatiin vilkku päälle. Päästiin ikään kuin vahingossa karkuun. Tuskin Tiikerit näin ajatteli, mutta yllätys toistui kolmannessakin erässä. 23-21 tilanteesta erä ja otteluvoittoon nousu teki gutaa betonimiehille. Oskari Keskinen tinttasi tärkeitä pisteitä erän loppuun. Petru näytti epäilijöille missä mennään. Siirilä oli rautaa valussa oikealla hetkellä. Kaikki miehet hoitivat hommansa oikealla hetkellä.

KyKy-Betset osoitti kuuluvansa tähän sarjaan. Kiitos Tiikerit reilusta pelistä, kiitos Mikolle palautteesta ja onnitteluista. Betonimiesten taakka putosi niskasta kuten Eetu totesi lehdistölle. Tästä on poppamiehen ja kumppanien tie hiukan siloisempi jatkaa. Kiitos matkassa oleville.

Ottelun MVP:t: Tiikerit: Daniel Thiessen, KyKy-Betset: Oskari Keskinen.

Ottelun PROlibero: Illia Liunenko KyKy-Betset

Ottelun tilastot: Competition Site by Data Project

Mestaruusliigan Ottelut, sarjataulukko, tilastot: Competition Site by Data Project