KyKy-Betsetin ja Vantaa Ducksin viiden erän vääntö niukasti Ducksille

10.10.2022

Otteluisäntä Kyyjärven Kunnan kunnanjohtaja Tiina Pelkonen jakoi parhaiden pelaajien palkinnot.
KYY YORKin Betonimiehet
Tiukkaa vääntöä...

KyKy-Betset vs Vantaa Ducks 2-3 (14-25, 25-18, 22-25, 25-23, 13-15)

Ottelun alku oli Ducksin hallintaa, joukkue tuli peliin hyvällä sykkeellä ja hallitsi kenttätapahtumia. Kalle Kattelus hyökkäsi tehokkaasti nelos- ja kutospaikalta. Ducksin vastaanotto pysyi hyvin kasassa ja Joona Väänänen jakeli maukkaita passeja.

KyKy-Betset jäi ottelun alussa pahasti telineisiin ja eikä pystynyt vastaamaan Ducksin vahvaan alkuun. Ensimmäisen erän tähtihetki oli Iiro Seppälän jalkapuolustus.

Toisessa erässä puntit kääntyivät päälaelleen ja KyKy-Betset heräsi taisteluun. Joukkue syötti hyvin ja sitä kautta sai pelinsä käyntiin. Erän hahmo oli Aivars Petrusevics.

Kolmas ja neljäs erä oli kahden ensimmäisen erän kopio. Ducks vei kolmannen ja KyKy-Betset neljännen. 4. erässä passari Tatu Venetjoki toi suorituksillaan joukkueen erävoittoon.

Viides erä alkoi Ducksin komennossa ja Alek Rastamon hyvillä syötöillä Ducks siirtyi 5-1 johtoon. KyKy-Betset sai kun saikin kiri vaihteen päälle ja nousi tasoihin tilanteessa 11-11. Ottelun viimeiset pallot oli kovaa taistelua molemmilta joukkueilta. Henrik Porkka otti kaksi näyttävää torjuntaa erän lopussa. Näin ottelun viides erä Vantaa Ducksille 15-13 ja koko ottelu erin 3-2.

Pisteet siis jakoon, Betonimiehille 1 pinna ja Ankoille 2 pinnaa sarjataulukkoon.

Ottelun MVP:t: KyKy-Betset: Kasper Pennanen, Vantaa Ducks: Louis Pineau.

Ottelun PROlibero: Louis Pineau Vantaa Ducks.

Ottelun Lehdistötilaisuus: Tästä linkistä

Ottelun tilastot: Competition Site by Data Project

Mestaruusliigan Ottelut, sarjataulukko, tilastot: Competition Site by Data Project