Kyky taisteli pisteet Napapiiriltä

9.10.2011

NaPa vs. KyKy-Betset 1-3 (13-25)(25-23)(20-25)(12-25)


Kyky taisteli pisteet Napapiiriltä

 

Betonimiesten härkäviikko alkoi voitokkaasti Rovaniemellä. 1-sarjan toinen voitto oli mieluisa ja antoi itseluottamusta seuraaviin koitoksiin. Kolmesti puetaan pelikamppeet päälle tulevalla viikolla.


Suomen Cup jatkuu torstaina ja vastaan asettuu hurjassa vireessä iskevä Muuramen Lentopallon liigamiehistö. Viikonloppuna saapuu vieraat lauantaiksi Joensuusta ja sunnuntaina Mikkelistä. 1-sarjan pelit alkavat Klo: 18:00. Cupin matsi ns. viikkopelinä torstaina normaalisti Klo: 19:00.

 

Rovaniemellä pelattu 1-sarjan kamppailu oli ajoittain hyvää lentopalloa. Nuoret kettupojat iskivät surutta betonimiesten torjunnan ollessa myöhässä ja välillä repolaisten viekkaus löytyi jujuista. Alkukankeus saatiin karkoitettua ja innostuttiin tekemään töitä joukkueen eteen. Tasaisuus ja kokemus taittoi reippaitten NaPalaisten taistelun ja saatiin arvokas vierasvoitto. Pizzakortin nappasi korkealta takonut Madis Järveots.

 

NaPa kaatoi avauksessa kotonaan yhden ennakkosuosikeista, lauantaina Nopolaan saapuvan Riennon. Viime kauden jälkeen liigasta tippuneen Joensuun visiitti 1-sarjassa on suunniteltu vain vuoden mittaiseksi ja halu liigaan takaisin on kova. Tasaisesta sarjasta kertoo taasen jotain Mikkelin Passareiden avausvoitto Rovaniemellä, joten mielenkiintoinen viikonloppu Betonimiehillä on tulossa.

 

Paineitta päästään kohtaamaan Mestaruusliiga miehistö Muuramesta. Torstaina katsastetaan Harvian poikien löylykunto Nopolan lauteilla. Kuka on saunatonttu, löylykauhaa hallitsee Lasse, vaiko Suomen paras lentisvalmentaja mallia 2011 Shailen Ramdoo?