Betonimiehet iski kaksi kotivoittoa härkäviikosta

18.10.2011

KyKy-Betset vs. Passarit 3-0 (25-15)(25-19)(25-18)

&

KyKy-Betset vs. Riento 3-0 (26-24)(25-23)(26-24)

 

Betonimiehet iski kaksi kotivoittoa härkäviikosta

Torstaina alkanut ”härkä viikonloppu” lähti käyntiin tappiolla. Muuramen Lentopallo pudotti betonimiehet Suomen cupista. Ottelu oli saunamiesten hallintaa ja tasoero näkyi erien lopussa. Toisen erän reilu johtoasemakin hermoiltiin ja Muurame kuittasi jatkopaikan Valepan vieraaksi.

 

Kaikki kunnia vastustajalle, hyvin kautensa Liigassa aloittaneelle MuurLelle, mutta näkyy vaan olevan tosiasia, ettei näy nämä arkipelit sopivan amatööri joukkueelle työpäivän jälkeen, olisi ollut mukava laittaa Liigajoukkue tiukemmalle pelissä.

 

Lauantaina Joensuun Riennon kohtaaminen oli 1-sarjan kärkikamppailu. Kyky-Betsetin kenties paras peli kautta aikojen tuotti isännille puhtaan 3-0 voiton. Saavutus nosti betonimiehet taulukossa piikkipaikalle. Riennon kanssa taistelu oli alusta loppuun kovaa vääntöä, Kykyn tasaisempi materiaali tuotti pisteet kotiin. Hyvin kannustanut yleisö sai rahoilleen vastinetta ja Riennon oli taipuminen Nopolassa.

 

Riento tulee olemaan kova nippu sarjassa ja heillähän on vain yksi tavoite, nousu liigaan takaisin ensi kaudeksi. Taisi olla 7 pelaajaa vastassa ketkä pelasivat Liigaa viime kaudella. Hieno koko joukkueen voitto, ketään yksittäistä pelaajaa ei voi nostaa esiin, vaan joukkueena voitetaan ja myös hävitään.

 

Sunnuntaina kohdattiin Mikkelin Passarit. Rutiini suorituksella kaivettiin pisteet, nuori joukkue alistui konkareiden käsittelyssä. Passarit on tulevaisuuden porukka ja arvaamaton onnistuessaan. Todisteena Napan kellistäminen Rovaniemellä ja Tiukka 2-3 tappio HU:lle.

 

Mikkelin kaatamisella saatiin tarvittavia pinnoja suoraan säilymiseen. Kolmen sakkiin runkosarjassa ja paikka auringossa on taattu. Matka jatkuu, keskittyminen on pidettävä kurissa ja paidan napit kiinni loppuun saakka. Leijumaan ei kärsi lähteä, tässä sarjassa jokainen joukkue voi voittaa toisensa ja myös taas sitten hävitä.

 

Nyt saadaan ansaittu huili viikonloppu väliin ja päästään reenaamaan pari viikkoa ja hiomaan kuvioita ja yhteispeliä.


Sitten onkin vuorossa kolme vieraspeliä putkeen. Seuraavaksi kohdataan Puijo Wolley Kuopiossa 29.10.2011.