KyKy-Betsetille kolmas perättäinen voitto viisieräisessä ja viidessä päivässä. TUTO Volley kaatui Turussa 3-2.

15.11.2023

Ottelun palkitut KyKy-Betset: Aivars Petrusevics, TUTO Volley: Jan Helenius.
Petru...
Petru...
Jansons...
Jansons...
Aapo...
Aapo...

TUTO Volley vs KyKy-Betset 2-3 (10-25, 25-15, 26-24, 26-28, 9-15)

Päävalmentajien kommentit:

Jani Niskakangas TUTO Volley:

Paras Kupittaan peleistä, mutta ketään ei yksi piste tyydytä. Neljännen erän muutamat virheet ratkaisivat lopputuloksen. Varmistus ja maltti olivat hyvällä tasolla, vaikka vielä on parannettavaa. Hienoa kun Jan Helenius on jälleen mukana eikä puristanut mailaa yhtään!

Guntis Atars KyKy-Betset:

Vaikea peli kun kolmas peli viiden päivän aikana. Neljännessä erässä väsymys alkoi näkyä, mutta vastustaja onneksi teki virheitä. Puolustuspeli oli suunnitelman mukainen ja olen ylpeä taistelusta millä voitettiin tämä peli. TUTO Volley on todella vaarallinen joukkue.

Ottelun MVP:t:

Jan Helenius, TUTO Volley, Aivars Petrusevics, KyKy-Betset.

PROLibero: Joel Andersson, KyKy-Betset

Ottelun tilastot: Competition Site by Data Project

Ruutu+: Huippuhetket: TUTO Volley - KyKy-Betset 15.11.2023 | Ruutu

Mestaruusliigan Ottelut, sarjataulukko, tilastot: Competition Site by Data Project

Mestaruusliigan sivusto: Etusivu - Mestaruusliiga