Betonimiehet palasi voittokantaan Himangalla, Pasi Hyvärinen Betonimiesten paidassa...

6.12.2011

HU-Kalajoki vs. KyKy-Betset 1-3 (22-25)(25-23)(15-25)(16-25)

Kyky-Betset saavutti ensimmäisen tavoitteensa kukistamalla HU:n vieraissa erin 1-3.

Legendaarinen sanonta Nopolassa, ”nimensä veroinen mies”.
Pasi Hyvärinen kiidätti betonimiehet vauhtiin tärkeässa 1-sarjan ottelussa Himangalla. HU ja KB tavoittelivat paikkaa ylempään jatkosarjaan ja suoraan säilymiseen ensikaudelle.

Jaakko Aninko oli sopinut jo kauden alussa henkilökohtaisen menon ja paikkaajaksi kutsuttiin maajoukkueen libero Hyvärinen. Pasin mukaan saaminen kävi jouheasti, tuttu mies parin vuoden takaa ja hommat lähti toimimaan joukkueen sisällä hienosti.

Ottelun panokset olivat molemmille porukoille kovat. Häviäjän tie kävisi mutkikkaaksi, muttei mahdottomaksi. Kyky hallitsi hermonsa kahden tasaisen erän jälkeen. Tauolle mentiin 1-1 tilanteessa.

Joukkueen juniori loi henkeä kopissa ja sovittiin että otetaan ajurin paikka loppuun saakka. Taktiikka piti, tahtotila nousi huippuun ja kentällä nähtiin yhtenäisempi joukkue voiton saalistajana. Henkinen lataus oli mennyt nappiin. Pasin osuus oli miehistölle kuin pikkujoulu lahja.

Palkitut matsissa HU:n keskimies Tuura ja Kykyn kovaa toisesta kerroksesta iskenyt Järveots.

Riento ja Puijo tappioiden jälkeen noustiin omalle tasolle. Tällä joukkueella pääsee vielä pitkälle kun pidetään ajatus tärkeimmässä asiassa. Kyseessä on joukkue peli.
 
Betonimiehet kohtaavat Runkosarjassa vielä Susiraja Volleyn kotisalin lauteilla 18.12. klo 19.00
 
Pienten betoniporsaiden ja Ison pahan susihukan taistelussa mukana maajoukkueen tähti Pasi Hyvärinen...