Betonimiehet löi perintätoimiston miehet 3-1

24.1.2012

KyKy-Betset vs Puijo Wolley 3-1 (20-25)(25-20)(25-9)(25-16)

M1-sarjan runkosarjassa Puijolaiset kukistivat Kykyn kahdesti, mutta nyt oli isäntien vuoro nauttia voitosta. Nihkeästi alkanut ottelu näytti menevän Savoon, mutta toisen erän loppu Henkka Huumarkankaan johdolla taittoi vierailijoiden niskan. Ilman ykkös passariaan iskenyt Kuopio, ei valmentaja Säisän mukaan kaatunut passipeliin.

Kykyn joukkue onnistui alkuhapuilun jälkeen tasaisesti. Kokoonpanossa iski edelleen maajoukkueesta tuttu Hyvärinen piiskaamassa jengiä niin jälkeähän syntyy. Kokenut Arak kunnostautui kaikilla osa-alueilla ottaen palkinnon, kuten vahvasti iskenyt Puijo Wolleyn Iivarinen.

Neljästä matsista kolme voittoa on komea saavutus tässä vaiheessa kautta, onhan kyseessä Yläjatkosarja, jossa pelataan 1-Sarjan Mestaruudesta ja asetelmista Liiga karsintavaiheeseen. Taulukossa on edellä vain Joensuun Riento ja Vaasan Kiisto.

Kyky-Betset taistelee seuraavat kolme peliä vieraissa. Tulevana sunnuntaina Vaasan retkellä aloitetaan. Seuraavana viikonloppuna kohdataan Liedon Parma Turun kupeessa ja siitä viikon päästä Kuopion kalakukko kaapunkiin katsastamaan Puijo Wolleyn kunto.

Seuraava kotiottelu on siis sunnuntaina 12.2.2012 jolloin Betonimiesten bunkkeriin saapuu Mestaruusliigaan nousua ainoana tavoitteenaan pitävä Joensuun Riento, mutta palataan siihen sitten vieraspeli kiertueen jälkeen...