Liedossa Parma nurin 3-0...

7.2.2012

LiePa vs KyKy-Betset 0-3 (21-25)(20-25)(16-25)

Liedon Parma taipui Kyky-Betsetin käsittelyssä erin 0-3

Betonimiesten hyvät otteet ja tasaisuus riittivät pisteisiin. Madis Järveotsille ei löytynyt pysäyttäjää ja mies oli kentän kunkku Liedossa. Jaakko Aninko ja Janne Peltokangas taistelivat kuumeen kourissakin hienosti.
Hyvärisen pelko oli Parman tuho. Isäntien taktiikka oli kiertää Pasia ja siinä he epäonnistuivat. Argo Arak oli vakuuttavalla pelipäällä läpi ottelun ja konkari on keväällä kuninkaan roolissa. Kyky-Betset alkaa olla voitollaan kiinni nyt jatkosarjan kolmos paikassa.

Tuleva viikonloppu alkaa lauantaina Kuopiossa ärsytettyä Trust Perintää vastaan ja heillä on velat perittävänä. Sunnuntaina Nopolaan saapuu sarjan ykkönen Joensuun Riento ja siinä on yleisölle sekä pelureille haastetta. Liiga nousua tavoittelevat "susikädet" ei ole helppo saalis. Kuubalainen hakkuri Luis Samuels Orlando, Latvian apu Eriks Baiks ovat Venäläisen Igor Jeliseevin tavoin täyspäiväisiä lentopalloilijoita. Riennon ainut tavoite on nousta Lentopallon Mestaruusliigaan. Tervetuloa lauteille sunnuntaina klo: 18:00

 

Liedon Parman raportti ottelusta: http://www.parmalentis.fi/uutiset.html#Parma-KyKy