KyKy-Betset Lentopalloliigan karsintoihin!

20.3.2012

Betonimiehet marssivat liigakarsintaan ja tekivät historiaa seutukunnan lentopallolle. Kotiottelu Karstulassa lauantaina 24.3.2012 klo 18.00 alkaen.

 

KyKy-Betset tarjosi Vaasan Kiistolle pidemmän kesäloman. 1-sarjan välierät pelattiin viikonloppuna, perjantaina tulos Nopolassa Kykylle 3-1 ja sunnuntaina ratkaisu Vaasassa erin 2-3.

Molemmissa peleissä voitot tulivat ansaitusti mylläreille. Parempi joukkue meni jatkoon ja karsinnassa vastaan asettuu Sun Volley Oulusta. Karsinnat alkavat torstaina Oulussa ja lauantaina pelataan Kykyn kotiottelu Karstulan Liikuntahallissa.Evakkomatka Karstulaan johtuu Liigan asettamista salia koskevista säädöksistä, Kyyjärven liikuntasali ei täytä kriteerejä.

Kiiston kohtaamissa huikeissa taisteluissa Kyky nosti tasoaan taas yhden pykälän. Aina vaan peliään parantava joukkue menee nyt huikealla sykkeellä. Kenttäpuollustus ja torjunta on mennyt eteenpäin, ne on tahtotekijöistä kiinni. Kykystä on vaikea nimetä ketään ylitse muiden, yksinkertaisesti joukkue on tasaisen hyvä.

Kiiston lusikat otteluissa pokkasi perjantaina Dimitri Borisev ja sunnuntaina Jarmo Viljanmaa. Kykyn vastaavat Argo Arak ja Pasi Hyvärinen. Erikoismaininnan saa sunnuntaina Vaasaan matkannut faniryhmä. Bussi lastillinen kannustajia keltaisissa paidoissaan oli mahtava näky Variskan katsomossa. Huumarkankaan Tommin aloittama kannustushuuto sai fanit valloilleen. "Vapise Vaasa" ja torven täräytys päälle, siinä lähti joukkue ja kannustajat nousukiitoon Vaasan kentällä! Kiitos kaikille mukana eläville.

Yleisöryntäystä odotellaan lauantaina Karstulan legendaariisen lentispyhättöön. Sali on paljon nähnyt huikeita taisteluita, kuuluisan Vuorokausi lentiksen aikaan. Nyt kaikki summassa Ameriikkaan, eikun Karstulaan, lauantaina klo 18.00 tärähtää!!