KyKy-Betset voitti HU:n 3-0 ja jatkaa Mestaruusliiga karsintaan

15.3.2013

KyKy-Betset vs HU-Kalajoki 3-0 (25-18)(25-18)(25-23)

Kyyjärven lämpötila nousi useita asteita keskiviikkona liikuntahallin lähistöllä. Brasilialaiset pelurit HU-Kalajoen joukkueessa tunsivat olonsa kotoisaksi. Tosin vieraitten kolmas vahvistus meinasi lämmetä liikaakin. Taavi Sadam otti kolmannen erän lopussa keltaisen kortin, mikä johti Kyky-Betsetin pisteen päähän liigakarsinnasta.

Ennätyksiä ja tunteita koettiin salissa missä nähtiin todella hieno tapahtuma. Kyky pelasi tiensä liigakarsintaan toisen kerran peräkkäin. Sama tapahtui viime keväänä, moniko uskoi jutun toistuvan vielä uudelleen?

Keskustelua ja arvostelua on kuultu, mutta taas ollaan tilanteessa jolloin kysellään mitäs nyt? Niinpä niin, nyt kelpaa taputella olalle ja olla kovasti hyöveliä.

Kiitos joukkueelle ja kannattajille, loistavalle yleisölle = sarjan paras. Kiitos talkoolaisille ja tukijoille. Kiitos myös reiluille vastustajille ja asian epäilijöille.

Nyt on seuraavan askeleen vuoro. Tehkäämme päätös mihin suuntaan ja mitä nopeammin sen parempi.

KyKy-Betsetin vastustaja Mestaruusliigakarsintoihin selviää lauantaina pelattavan Mestaruusliigan viimeisen kierroksen jälkeen. Vastustaja on joko Korson Veto tai Tampereen Isku-Volley.