Kuortaneelta Nuorten Maajoukkueesta 3-1 voitto

6.10.2013

FIN-18 Maajoukkue vs KyKy-Betset 1-3 (23-25)(25-22)(22-25)(19-25)

Kuortaneelta kolme pinnaa ja Taavin nilkka pakettiin

FIN-18 maajoukkue sai betonimiesten joukkueen syttymään. Ensimmäinen erä oli tasaista puoliväliin saakka, kunnes Kuortane virheili erän Kykyläisille. Toinen erä, sekin lähti laiskasti ja virheitä sattui helpoissa palloissa, maajoukkue nuoret pitivät kuskin paikkaa erän loppuun saakka. Erän suurin huomio meni Taavin loukatessa nilkkansa ja keskussairaala reissu tuli, kun kylän miestä siteeraa.

Tauolla sovittiin että keskitytään omaan urakkaan ja hoidetaan omat ruutumme. Jokelan Markus sitten sai rauhoiteltua pojat ruotuun ja mylly alkoi taas pyörimään. Taavin paikan ottanut Anssi Viita kiitti luottamuksesta ja näytti mitä miehiä tulee Virtain lentopallotehtaasta. Isä Viita ja mister Juvakka saavat palkita itsensä Nopolan uudesta pelurista. Anssi oli yksi pelin ratkaisijoista, ennakkoluuloton ja nöyrä, oikea haalarimies.

Kolmas ja neljäs erä kääntyi kokemuksen piikkiin ja Panu Pitkäsen hyviin suorituksiin niin torjunnoissa kuin hyökkäyksissä. Lapuan Leivän tuotepalkinto meni libero Markus Jokelalle, mies hoiti takakentän ja välillä jopa etuosaston töitä. Kuortaneen palkinto meni keihäsmies Miro Määttäsen ruokakuntaan.

Viikonlopun saldo Kyky-Betsetillä oli kiitettävä, kuusi pinnaa ja paalupaikka. Napit vain tiukasti kiinni, seuraavaksi vastus vaan kovenee. Slobodan Krljic saapuu tulevana sunnuntaina vanhaan koti bunkkeriinsa Kuutosten riveissä. Taistelu tulee olemaan hurjaa, Lassen löylyt heitetään käyntiin kello 18:00.
Tervetuloa yleisö lauteille!

Ja liittykäähän facebookissa KyKy-Betset Kyyjärvi ryhmään!