Kuopiossa Puijo Wolley 3-1 parempi

22.10.2013

Puijo Wolley vs KyKy-Betset 3-1 (25-23)(25-22)(19-25)(25-20)

Kuopioon jäi pinnat sunnuntaina, vajaalla miehistöllä Savoon matkannut joukkue taisteli, mutta turhaan. Puijo Wolley oli latautunut paremmin ja tasaisen eka erän jälkeen määräsi loppupelin tahdin. Kyky tuli tauolta 2-0 tappiotilanteessa vielä taistelemaan ja takoi aina vaikean kolmannen erän Nopolaan pistein 19-25.
Siitä vissiin tuli napa täyteen ja alkoi Puijon teurastus, kaikki onnistui isänniltä ja betonimiehiltä ei sujunut mikään. Kovaa ja korkealta iskenyt Tissari nitisti meidät lähes yksin, taisi olla Puijon kovin pistemies.

Kykyn leirissä ei tappiosta masennuta, katseet tulevaan ja matka jatkuu tulevana sunnuntaina kohti Vaasaa. Kiiston vieraaksi on kiva mennä, siellä sattuu ja tapahtuu. Nilkat kuntoon toipilailta ja pyrimme saamaan kaikki kynnelle kykenevät matkaan. Kauden tähän mennessä mielenkiintoisin kamppailu on molemmille tärkeä ja vaikea. Kumpi löytää parempia varaosia ja puujalkoja kätköistään on pisteissä kiinni, myös puollustusvoimien loma-anomuksilla ratkaistaan jotain. Peukut pystyyn ja nokka kiistoon vai kiistoa nokkaan?!

Sarjataulukko on erittäin tasainen ja on tulossa todella mielenkiintoinen kausi!

http://kyky-betset.sporttisaitti.com/ottelut-sarjataulukko/

Liittykäähän facebookissa: KyKy-Betset Kyyjärvi ryhmään