Vaasassa Kiistosta pitkän kaavan kautta 2-3 Vierasvoitto

28.10.2013

Kiisto vs KyKy-Betset 2-3 (24-26)(25-16)(25-17)(23-25)(13-15)

Ensimmäinen erä oli Kiiston hallintaa lähes erän loppumetreille. Yksi hieno torjunta käänsi KyKyn miesten otteet ja Tauno Lipp painosti syötöllä Kiiston vastaanoton nurin ja betonimiehet vei tikkarin isäntien suusta. Erä Nopolaan tiukasti 24-26.

Toista erää Kiisto vei kuten ekaakin ja asenne kesti nyt erän loppuun saakka ja erä Kiistolle 25-16.

Tauon jälkeen Kyky-Betset ei saanut vieläkään virheitään karsittua ja näytti Kiistolle tulevan helpot kolme pistettä illalliseksi. Betonikengät ilmeisesti painoi ja erä Kiistolle 25-17.

Neljännessä erässä Kyky rustasi yleistenmiesten paikkoja, mikä auttoi sen verran että päästiin nauttimaan erävoitosta ja ainakin tuliaisiksi varmistui yksi piste, tiukka erä Nopolaan 23-25.
Panu Pitkänen otti neljännen erän komeimmat suoritukset ja hehkutti dieselkoneen iskuun.

Viides erä tuli Kiiston muutamalla virheellä ja kyllä siinä Kyky-Betsetin pelurit oli vetänyt jo vähän haalareitaki niskaan, nyt tehtiin jo töitä pisteiden eteen. Tehty työ palkittiin otteluvoitolla ja kotiin oli tuliaisina kaksi todella arvokasta pistettä!

Tauno Lipp kuittasi ABC-kortin ja Markus Jokela kuittasi työhevosen palkan, ilman "Markkua" olisi tuleva viikko ollut tosi pitkä. Hyvänmielen kanssa on helpompi alkanut viikko keskittyä Kuopiolaisten viikko sitten antamaan kotiläksyyn. Muistakaa tuleva vastus, Puijo Wolley on nosteessa ja laiskanläksyyn ei ole varaa.

Betonimiesten Bunkkerissa kajahtaa tulevana Sunnuntaina 3.11.2013 klo: 18:00

Kaikki lauteille kannustamaan!

Liittykäähän facebookissa: KyKy-Betset Kyyjärvi ryhmään