KyKy-Betset kaatoi Puijo Wolleyn 3-1

5.11.2013

KyKy-Betset vs Puijo Wolley 3-1 (25-20)(25-15)(13-25)(25-20)

Kyky-Betset maksoi kalavelat Puijolle.

Savolaiset kalakukon ystävät eivät onnistuneet enää yllättämään betonimiehiä. Joukkueiden ekassa kohtaamisessa Puijo näytti kaapin paikan Kykylle. Nyt oltiin valmiina uusintaan ja muistissa oli kuinka kova joukkue saadaan vieraaksi. Saku Määtän kokemuksella ja Kuutosten kukistamalla itseluottamuksella taistellut Puijo joutui taipumaan betonimyllyn pyörteisiin. Taavi Sadam kävi syöttämässä ekan erän lopun kotiin ja toiseen erään saatiin jo omaa peliäkin kohennettua joten tauolle mentiin mieli korkealla.

Taas toistui vanha synti, kolmanteen erään on aina vaikea saada peli kulkemaan. Puijo oli vaihtanut hakkuriksi Juhis Iivarisen ja nuori Kasper Pennanen oli toinen vieraitten pitelemätön mies. Näitten miesten hyökkäykset oli myrkkyä, lisäksi koko porukalla autettiin vieraitten menoa erävoittoon. Virheitä tuli tasaisesti kaikille pelureille, mikään yksittäinen alue ei pettänyt.

Neljänteen erään hyvä keskittyminen taas omaan pelaamiseen ja tehtiin työt sovitulla reseptillä. Palkintona erän voitto ja kolmen pisteen ottelu voitto teki makiaa niin yleisölle kuin joukkueelle. Keskiosastolla nähtiin hienoja suorituksia mikä lämmitti kannattajien ja varmaan pelureittenkin mieltä. Vastaanotto kun pysyy kunnossa niin Tauno poika tarjoilee, otti taas muuten palkinnon. Puijon miehistä pipon kuittasi pelastaja Mustonen. Kykyn joukkueesta paistoi nyt tasaisuus ja voittoon meitä auttoi hyvät reenit viikolla.
Reservistä saatiin hyvää sparraus apua ja jatkoa seuraa.

Pelit jatkuu Kalajoella ensi sunnuntaina missä sarjan kovin suosikki Särkät Volley isännöi mestarivalmentajan Shailen Ramdoon käskytyksessä.

Valmistautukaamme kaikkeen mahdolliseen...!!

Ottelun palkitut: KyKy-Betset, Tauno Lipp ja Puijo Wolley, Matti Mustonen.

Linkki tuleviin otteluihin ja sarjataulukkoon:

http://kyky-betset.sporttisaitti.com/ottelut-sarjataulukko/


Ps. Liittykäähän facebookissa: KyKy-Betset Kyyjärvi ryhmään