KyKy-Betset voitti Kuutoset Volleyn Seinäjoella 3-0

26.11.2013

Kuutoset Volley vs KyKy-Betset 0-3 (21-25)(16-25)(18-25)

Kuutosten vieraana Nurmossa.

Ei oppi ojaan kaada, ei ainakaan jos ottaa opikseen valmennuskeskuksen konsultoinnista. Mitä lie pelimiehet miettineet yön yli kun tahti oli muuttunut. Puhdas 0-3 voitto sai suut messingille ja taas oltiin sankareita. Virhemäärä oli lauantaista pudonnut huimasti ja tulos näkyi taululla. Jokainen kun muistaa että kyseessä on joukkuepeli ja kantaa vastuun yhteisestä tekemisestä. Ei siinä tarvittu poppakonsteja, laitettiin haalarit niskaan ja ruvettiin töihin.

Slobo kiitti Kuutosten valmentajana hyvästä suorituksesta ja käski miesten säilyttää tasonsa. Näillä eväillä otetaan tulevassa matsissa Napalta kettuilut vastaan. Tämän vuoden A-poikien Suomen mestarit täydennettynä muutamalla Liigajyrällä ei ole helppo vastus, nöyryyttivät Kuortanetta 3-0 kaksi viikkoa sitten.

Nyt on joukkueen ja yleisön aika laittaa kaikki peliin, Lasse sai kaapattua Kuortaneen pojilta löylykauhan takaisin, ja sitä ei Ketuille kärsi edes lainata. Pidetään homma omissa käsissä. Tulevana Sunnuntaina taistelu jatkuu...

KyKy-Betset vs NaPa (Rovaniemi) Su 1.12. Klo 18:00 Kyyjärven liikuntahallilla

http://kyky-betset.sporttisaitti.com/ottelut-sarjataulukko/

Liittykäähän facebookissa: KyKy-Betset Kyyjärvi ryhmään