Betonimiehet löi Napaketut 3-0

3.12.2013

KyKy-Betset vs NaPa 3-0 (27-25)(25-9)(25-15)

Kyky-Betset otti tärkeän voiton Napapiirin Palloketuista puhtaasti 3-0

KyKy-Betset vs NaPa  3-0 (27-25)(25-9)(25-15)

Napaketut oli syksyllä kyykyttänyt betonimiehiä tylysti 3-1. Kettujen jälkiä käytiin tarkkailemassa jo lauantaina Savon sytämmessä Kuopiossa, missä NaPa pelasi Puijo Volleytä vastaan. Puijo Volleyn kaatanut kettulauma oli pelottavan hyvä ja tosissaan joukkue aloitti Nopolan bunkkerissa. Jatkopalloille mentiin ekassa erässä ja saimme käännettyä niskalenkillä viimeisen pisteen, kylläkin Kettu täräytti viimeisen pinnan leveäksi meneellä paterilla.

Toinen erä alkoi meiltä vapautuneesti ja pallo pomppi nyt joka paikasta betonimiesten voitoksi. Napalta taas ei tuntunut onnistuvan mikään, lukuisat vaihdotkaan ei muuttanut erän kulkua, tauolle lähdettiin isäntien 2-0 johdossa.

Kolmas erä on usein se hankalin mutta vire säilyi ja edettiin tasaisella pelaamisella puhtaasen kolme muna voittoon. Kykystä löytyi monta onnistujaa, jokaisen oisi voinu palkita, tästä on hyvä jatkaa.

Palkitut, KyKy-Betset: Niko-Matti Koskela, NaPa: Arttu Ronkainen
 

Runkosarjan sijoitus ja kolmen parhaan kohtalo ratkaistaan sunnuntaina Vaasan Kiiston kanssa. Viimekauden 1-sarjan mestari vaihtoi viime viikolla valmentajaa, Tapani Torppa sai väistyä ja tilalle hälyytettiin takaisin tuttu Patrik Ojaniemi. Patu johdatti viime keväänä Kiiston LML-karsintaan mikä päättyi kuitenkin Joensuun Riennon voitoksi.

Sarjatilanne on kimurantti, paikasta auringossa kamppailevat juuri Kyky-Betset ja Kiisto. Vaasalaisten sarja jatkuu jo lauantaina kun Puijo vierailee Variskalla. Trilleri nähdään sitten Patun ristimässä "koirankopissa" Kyyjärvellä. Kiiston on voitettava molemmat ottelunsa 3-0 jos mielii betonimiesten ohi mennä. Mikään ei ole varmaa, joten nyt on aika tehdä uusi yleisö ennätys ja huutaa Kyky-Betset voittoon.

Tarvitaan seutukunnan kaikki kannustajat lauteille, ja tyyli on vapaa! :)

Nähdään sunnuntaina, Lassen löylyt alkaa Su 8.12 klo: 18:00 !

Ottelut ja Sarjataulukko:

http://kyky-betset.sporttisaitti.com/ottelut-sarjataulukko/

Liittykäähän facebookissa: KyKy-Betset Kyyjärvi ryhmään