KyKy-Betset voitti runkosarjan viimeisessä ottelussa Vaasan Kiiston ja varmisti paikan ylempään jatkosarjaan

11.12.2013

KyKy-Betset vs Vaasan Kiisto 3-1 (25-18)(25-14)(22-25)(25-16)

Panokset syksyn viimeisessä Runkosarjan ottelussa oli molemmilla joukkueilla kovat. Joukkueet tiesivät tarkkaan mikä on häviäjän kohtalo. Betonimiesten osalta runkosarjan kolmen parhaan joukkoon pääsyyn ja sitä myötä ylempään jatkosarjaan menoon riittää yksi piste, eli kaksi voitettua erää ja Kiiston on puolestaan voitettava ottelu 0-3 tai 1-3.

Pitkälle tauolle mentiinkin sitten Kyky-Betsetin 2-0 johdossa mikä tarkoitti isännille sijoitusta runkosarjassa 3 parhaan joukkoon ja paikkaa ylempään jatkosarjaan. Kiiston kohtalo on alempi jatkosarja mistä on vielä hyvät mahdollisuudet selvitä kevään pudotuspeleihin.

Pelin tapahtumat meni kapellimestari Tauno Lippin säestyksellä. Hyvän vastaanoton jälkeen Tauno tarjosi pojille herkullisia passeja. Yleisö sai nauttia komeista hyökkäyksistä ja loisti siinä sivussa myös virne lyöjien kasvoilla. Ottelun palkitut: KyKy-Betset: Niko-Matti Koskela, Kiisto: Haralds Regza.

Pohjois-Lohkon kaksi muuta joukkuetta jotka menevät ylempään jatkosarjaan ovat Kuortane ja Särkät Volley.
Etelä lohkosta paikan lunastivat TKT Tampere, Mikkelin Passarit ja Akaa Volley.

Kyky-Betset - Kiisto pelin seurasi paikanpäällä Mestaruusliigan toiminnanjohtaja Jussi Jokinen, hän antoi tunnustusta ottelu tapahtumalle, mutta harmitteli lajin kannalta Nopolan bunkkerin kokoa. Puitteet paremmaksi ja viihtyvyys kasvaa niin pelaajilla kuin yleisöllä.

Tästä jatketaan tammikuussa alkavassa Ylemmässä Jatkosarjassa ja Kiitetään Tukijoukkoja sekä Yhteistyökumppaneita runkosarjan osalta. Ylemmän Jatkosarjan Otteluohjelma julkaistaneen vielä ennen vuoden vaihdetta.

KyKy varmisti muuten kymmenennen kerran peräkkäin sarjapaikan pelaamalla M1-sarjassa, Suomen toiseksi ylimmällä sarjatasolla!

Kuvia KyKy-Betset vs Kiisto ottelusta Kuvat osiossa...

Liittykäähän facebookissa: KyKy-Betset Kyyjärvi ryhmään