Kumpi saa kotiedun puolivälierään?!

15.2.2014

Kapellimestarien Taistelupari Tauno vs Ossi! :)

Tässä ottelussa ratkaistaan kumpi joukkue saa kotiedun Liigakarsintavaiheen puolivälierä otteluun! Samat joukkueet tulevat kohtaamaan toisensa Puolivälierässä ja nyt ratkaistaan pelataanko tuo kyseinen ottelu viikon päästä Nopolan Bunkkerissa vai Tampereella!

Tällä sarjakaudella Puolivälierät pelataan yhdestä pelistä poikki, voittaja jatkaa välieriin ja hävinnyt kesälomille! Eli nyt kaikki lauteille kannustamaan jos yleisö haluaa että kotiottelut jatkuvat ja saadaan puolivälierään kotiottelu! Joukkue lupaa laittaa kaikki peliin kotiedun puolesta! Luvassa on hurja taistelu!

TKT marsittaa Kapellimestari Ossi Heinon johdolla semmoisen patteriston pelureita Betonimiesten Bunkkeriin että oksat pois! Miika Heikkinen, Kari Lehtola, Saku Korhonen, Ossi Vesanen, Tommi Roininen, J-P Tuikka... ja kumppanit. Kokemusta löytyy niin maajoukkue ja mestaruusliiga peleistä melkein joka pelurilta. Ja penkin päässä käskyjä jakaa Esa "Ollin veli" Kunnari, joka on valmis itekkin hyppäämään tarvittaessa kentälle!

Betonimiehet vastaa kyllä TKT:n rynnäkköön semmoisella asenteella että luvassa on hurja taisto ottelun voitosta, Betonimiehistö on iskussa ja ponttiset lattia saa kyytiä! Lauteille vielä se ylimääränen peluri yleisön muodossa niin hyvä tulee!

Panokset kovenee! Nyt kaikki lauteille! Luvassa on hienoa viihdettä!

Facebookissa: KyKy-Betset Kyyjärvi ryhmä, liity ryhmään!

TKT:n kotisivut: http://www.tampereenkisatoverit.fi/lentopallo/