KyKy-Betset voitti TKT:n Puolivälierässä 3-0 ja jatkaa Liigakarsintavaiheen Välieriin

25.2.2014

Kuvassa pelureitten ilme kertoo joukkueen fiiliksen! (Kuva: Anne Mietala)
Niko-Matti Koskela ja Tauno Lipp (Kuva: Anne Mietala)

KyKy-Betset vs TKT 3-0 (26-24)(25-21)(25-17)

Kyky-Betset taisteli 3-0 voiton puolivälierässä, TKT tarjosi kovan vastuksen. Panokset ottelussa olivat kovat molemmilla, ottelun alku mentiin varovaisin suorituksin. Esimmäisen erän lopussa betoniseinä pysäytti TKT:n hyökkäyksen ratkaisevalla hetkellä. Lamminen - Aninko akseli blokkasi konstaapeli Korhosen nelospaikalta ja heti perään Taavi Sadam pysäytti Niko Topparin iskun kakkospaikalta. Kuului jonkinlainen nitkahdus ja Taavi katkaisi erän vastapallosta isännille.

Toisen erän kiivas taistelu ratkesi niinikään torjuntapeliin, jaksoimme uskoa omaan tekemiseen ja vältimme virheet erän lopussa. Tauno Lipp pelasi hienon matsin passarina ja olisi ansainnut myös palkinnon illan urakoinnista.

Palkinto raati joutuikin nyt koville kun lusikoita jaettiin. Niko-Matti Koskela otti pytyn kuudella torjunnalla ja kyllä mies muutenkin loisti kentällä. TKT:n kaataminen oli koko joukkueen voitto ja näillä otteilla jatketaan välieriin.

Tämä oli muuten kolmas kausi peräkkäin kun KyKy-Betset ja TKT kohtasi puolivälierissä ja Betonimiehet pystyi jälleen kaatamaan Tamperelaiset.
TKT:n joukkueelle jälleen kiitokset reilusta taistelusta ja fiksusta käytöksestä!

Ottelun palkitut: KyKy-Betset: Niko-Matti Koskela, TKT: Saku Korhonen

Välierissä vastaan tulee Mikkelin Passarit.