Välierissä vastaan tulee Mikkelin Passarit. Sunnuntaina kajahtaa Bunkkerissa!

26.2.2014

KyKy-Betset vs Passarit Su 2.3.2014 Klo: 18:00 Kyyjärven liikuntahallilla

Välierissä vastaan tulee Mikkelin Passarit. Välierissä pelataan kaksi ottelua, koti ja vierasottelu ja ensimmäinen kohtaaminen on KyKy-Betsetin kotiottelu Su 2.3.2014 Klo: 18:00 Kyyjärven liikuntahallilla ja toinen ottelu pelataan Mikkelissä 9.3.2014 Klo: 15:00. Välierien voittaja etenee 1-Sarjan Finaaliin. Ja pelaamaan noususta Mestaruusliigaan!

Mikkelin Passarit marssii siis tulevana sunnuntaina Betonimiesten luolaan!

Ville Heiskasen johdolla Passarit on marssinut lähes voitosta voittoon. Kaksi kertaa olemme heidät tällä kaudella kohdanneet ja molemmat koitokset on Mikkeli voittanut. Välieriin lähdemme haastamaan Passareita ilman mitään paineita, Passareilla on yksi ja ainoa tavoite kuten Särkät Volleylläkin. He ovat ilmoittaneet julkisuuteen ja medialle että ainoa tavoite on Liiganousu. Vastustajalla on siis kaikki paineet niskassaan.

Betonimiehet lähtee haastamaan Passareita ilman mitään paineita, joukkue on iskussa ja hyvä fiilis päällä. Lähdetään taistelemaan ja katsotaan sitten pelien jälkeen mikä on tulos! Mutta se on varma että Betonimiehet pistää kaiken peliin!

Toivotamme Passarit ja Suomen parhaan 1-sarja yleisön tervetulleeksi Nopolan Putoukseen jännäämään kuka Romahtaa? :)

KyKy-Betset vs Passarit Su 2.3.2014 Klo: 18:00 Kyyjärven liikuntahallilla

Nyt kaikki lauteille kannustamaan! Ja kannattaa tulla myös kauempaakin! Lasse viskoo löylyt!

http://kyky-betset.sporttisaitti.com/ottelut-sarjataulukko/

Facebookissa: KyKy-Betset Kyyjärvi ryhmä, liity ryhmään.