Kyky-Betset taisteli Mikkelissä, kausi päättyi huikean kultaisen erän 34-32 tappioon.

12.3.2014

Kyky-Betset taisteli Mikkelissä, kausi päättyi huikeaan kultaisen erän 34-32 tappioon.

Välierissä hävisimme ensimmäisen ottelun 2-3 ja voitimme toisen ottelun 3-1, mikä tiesi voittojen olevan tasan 1-1 ja ratkaisun venymistä ns. kultaiseen erään.

Joukkue esitti Passareita vastaan kauden parasta peliä, mutta sekään ei riittänyt finaali paikkaan.
Harmittavan pienistä asioista oli kiinni liigakarsintapaikka. Koko joukkueen kevät olisi ansainnut näillä suorituksilla paremman kiitoksen, mutta urheilu on juuri tätä.

Passareiden joukkue totesi pelanneensa myös huikeimman lentopallo ottelun seuran historiassaan ja sama oli tunnelma myös betonimiehistöllä. Kuusi ottelupalloa oli Nopolan pojilla mutta ei vaan Passarit antanut jälkeen.
Mikkeli ja Kalajoki pelaavat siis finaalissa ja hävinnyt karsii vielä Rantaperkiön Iskun kanssa liigapaikasta.

Kyky-Betsetin kausi sujui nousujohteisesti ja tämä joukkue oli varmasti tasokkain yhdistelmä kautta aikojen. Taustajoukot ja tukijat saavat olla ylpeitä tästä porukasta, kiitos kuuluu myös pelaajille ja kaikille toiminnassa mukana olleille ja mahtavalle kotiyleisölle ja kannattajille!

Toivotaan että saamme pidettyä tämän ryhmän kasassa myös tulevalle kaudelle!

Kevät jatkuu pekuloinneilla ja kabinetti peleillä!    Betonimiehet kiittää ja kumartaa!

Kuvia ottelusta Kuvat osiossa, tai sitten suoraan tästä linkistä: Linkki

Lisää Kuvia ottelusta tästä linkistä: Linkki

ps. Tuli muuten täyteen Kymmenes kausi peräkkäin Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla!

Miesten 1-Sarjan Liigakarsintavaiheen Välierä Ottelut

Pv Aika Klo Kotijoukkue -Vierasjoukkue Tulos
Su 02.03.2014 18:00KyKy-Betset - Passarit2-3 (25-22)(25-17)(24-26)(17-25)(13-15)
Su 09.03.2014 15:00 Passarit -KyKy-Betset1-3 (25-23)(22-25)(23-25)(17-25)
Su 09.03.2014 15:01 Passarit -KyKy-Betset Lisäerä: 34-32

(2 Ottelua + Otteluvoittojen ollessa tasan, pelataan ns. Kultainen erä. Voittaja jatkaa 1-Sarjan Finaaliin)

Passarit Finaaliin voitoin 2-1