Betset - Hölkkä 2014 tulokset

15.7.2014

Miesten 10 km kilpasarjan kolme parasta, 1. Matti Heikkinen 2. Sami Lähdemäki 3. Jukka Rahkonen
Miesten 10 km kilpasarjan kolme parasta, 1. Matti Heikkinen 2. Sami Lähdemäki 3. Jukka Rahkonen
Naisten 10 km Kilpasarjan kolme parasta
Naisten 10 km Kilpasarjan kolme parasta
Jari Hakola miesten 5 km hölkkäsarjan voittaja
Jari Hakola miesten 5 km hölkkäsarjan voittaja
Toimitusjohtaja, Teollisuusneuvos Hannu Löytönen jakoi palkinnot, avustajana Esa Kyrönlahti
Toimitusjohtaja, Teollisuusneuvos Hannu Löytönen jakoi palkinnot, avustajana Esa Kyrönlahti

Matti Heikkinen voitti, Sami Lähdemäki kakkonen Miesten 10km Kilpasarjassa.

Maanantaina 14.7.2014 klo.18 alkaen juostu Betset -hölkkä kiinnosti seutukunnallisesti ja etenkin seutukunnan ulkopuolisia kilpailijoita sekä kuntoilijoita. Kaukaisimmat olivat saapuneet tapahtumaan aina Suomen rajojen ulkopuolelta, Ljubjanasta asti.

Se että tapahtumassa ei kerätty osallistumismaksua ja toisaalta mainiot arpapalkinnot kaikkien osallistujien kesken, omalta osaltaan varmasti vaikutti siihen että tapahtuma kiinnosti. Tapahtumapäiväksi ennustettu sade ehti juuri ja juuri kastella vielä viimehetken järjestelyjä tehneet talkoolaiset, mutta sopivasti sade taukosi ja tapahtuma saatiin viedä läpi mitä erinomaisessa juoksukelissä. Lämpöastetita oli reilut + 20 ja lähes tyyni ilma.

Tänäkin vuonna osallistujamäärä oli hyvällä tasolla. Tämä 4 kerran järjestetty tapahtuma keräsi yhteensä 123 juoksijaa / hölkkääjää / kävelijää. Edellisenä vuonna osallistujamäärä oli 127.  Tapahtuma kuuluu seutukunnallamme 3. kertaa järjestettävään Betset-kutoset hölkkä Cup:n, jonka 2. osakilpailu oli tämä Betsetin nimeä kantava nimikkohölkkä.

Tälle vuodelle oli lisätty myös sarjoja tytöt ja pojat 7 vuotta sekä patikkasarjat 3 km tai 5 km. Patikkasarjassa ei ollut ajanottoa, mutta omalla nimellä varustettu lappu oli mukanan kaikkien osallistujien kesken arvoituissa lahjakorteissa.

Eniten reitin kiertäjiä oli miesten 5 km hölkkäsarjassa 26, miesten 10 km kilpasarjassa 22 ja naisten 5 km hölkkäsarjassa 20 osallistujaa.

Kovinta vauhtia piti miesten 10 km:llä hiihtäjä Matti Heikkinen joka löi viimevuonna reittiennätyksen juosseen Sami Lähdemäen, 20 sekunnilla. Samalla Heikkinen paransi myös reittiennätystä 11 sekunnilla lukemiin 33.12. Kolmanneksi tuli Polvijärven Urheilijoiden Jukka Rahkonen 34,31

Naisten 10 km kilpasarjassa kovinta vauhtia piti edellisvuoden voittaja Katja Sorri Jyväskylästä. Tällä kertaa Sorri nipisti edellisvuoden ajasta minuutin ja 2 sekuntia, nyt kellot pysähtyivät aikaan 41,48, toiseksi tuli Merja Honkonen-Pohjonen Perhon Kiri ajalla 45,41 kolmas oli Anna-Maria Koskelo Kyyjärveltä 51,06.

Kaikkien osallistujien kesken arvotut lahjakortit voittivat:

150 € lahjakortti Nissinen Eino, Kyyjärvi

100 € lahjakortti Kyrönlahti Tanja, Kyyjärvi

50 € lahjakortti Tuikkanen Veli, Kinnula

Tulokset kokonaisuudessaan löydät tästä Linkistä

Hölkästä juttu ja tulokset myös Betset Oy:n kotisivuilla: Linkki

Tapahtuman järjestelyistä vastasivat Betset Oy:n henkilökunta yhdessä urheiluseura Kyyjärven KyKyn toimitsijoiden kanssa.

Paikalla olivat myös Kyyjärven Mediamyllärit tuottamassa suoraa netti-tv lähetystä. Tapahtuma oli siten nähtävissä reaaliajassa suorana sekä löytyy myös videotallenteena NopolaNews:n kotisivuilta.

 

Tavarapalkintojen lahjoittajat:

OY ATTAPROMOTION AB

BETSET OY

ETRA OY

HILTI OY

OY KONTINO AB

KYYJÄRVEN FYSIKAALINEN HOITOLAITOS KY

PEIKKO GROUP OY

PERHON TALOUSKAUPPA

POP-PANKKI KYYJÄRVI

PAROC

R-GROUP OY

SEMTU OY

SIEVIN JALKINE OY

STARKKI OY AB

TOOLGATE O Y

WüRTH OY

KIITOKSET KAIKILLE LAHJOITTAJILLE