Kyky-Betset nappasi täydet pisteet pohjoisen vieraskiertueelta.

7.10.2014

NaPa vs KyKy-Betset 1-3 (23-25)(25-20)(23-25)(18-25)

Lauantaina kaatui Napapiirin Palloketut erin 3-1. Rovaniemen ottelussa ei matka painanut pelaajien jaloissa. Hyvin puolustava kotijoukkue on aina ollut vaikea voitettava, nyt saatiin mieluinen voitto. Ensimmäisen erän NaPan hallinta kääntyi Niko Pitkäsen syöttöihin ja hyviin puolustuksiin. Palkittu Atte Kyrölä antoi tunnustusta Nikolle ja Taavi Sadamille pelin jälkeen; "Pelastitte joukkueelle täydet pinnat". Hyvin meillä koko porukka pelasi ja Pitkäsen Panulle iso kiitos kun palasi vahvuuteen ja tuurasi keskiosastoa. Pelin jälkeen ruokailu ja matkattiin Haukiputaalle keskittymään Virpiniemen urheiluopistolle.

OsVa vs KyKy-Betset 0-3 (22-25)(20-25)(19-25)

Sunnuntaina kohdattiin Oulunsalon Vasama. Nihkeän alun jälkeen lopetettiin omat virheet ja kurssi oli selvä. Nuori kotijoukkue taipui kokemuksen edessä. OsVa tulee vielä nappaamaan pinnoja, junnujen maajoukkue poikia ja Liigajoukkue Ettan farmin kautta saatavat vahvistukset nostavat tasoa joukkueessa. Puhdas 0-3 vierasvoitto maistui betonimiehille, lakritsit pokkasi Kasper Vuorinen ja pääsi niistä nauttimaan pelikaveritkin.

Sarja jatkuu tiiviinä, lauantaina matkataan susijahtiin SurVoa vastaan Pyhäselkään.
Kuutoset saapuu Slobon johdolla sunnuntaina kotiluolaan Lassen löylyihin, Mielenkiintoa riittää sillä vastustajat majailevat taulukon kärjessä. Salilla Tavataan.

jk. Kiitokset uskollisille Kyky Faneille jotka katsoivat molemmat vierasmatsit, terveiset Mäntykummun liimanäpille!

KyKy-Betsetin Kotisivut: http://kyky-betset.sporttisaitti.com/

Facebookissa: KyKy-Betset Kyyjärvi ryhmä , Liity ryhmään!