KyKy-Betsetille uusi Passari Serbiasta

29.11.2014

Dusko Novoselac
Dusko Novoselac
Passi...
Passi...
Kreikan Cupin voitto 2013-2014
Kreikan Cupin voitto 2013-2014
Passia...
Passia...
Passia...
Passia...

Palataanpa hieman ajassa taaksepäin. KyKy-Betsetin tämän kauden passarina aloitti Kasper Vuorinen, Hän pelasi Betonimiesten riveissä 5 ottelua, Kasperilla oli sopimuksessaan ulkomaan pykälä ja hän saikin tarjouksen Iranista. Ilman muuta kaveri päästettiin lähtemään tuommoisen mahdollisuuden saatuaan, hän on muuten ensimmäinen Suomalaispelaaja joka pelaa Iranissa.

KyKy-Betsetin toisena passarina pelaa Henrik Huumarkangas, hän pelasikin hienon ottelun Maaningalla Mahtia vastaan ja palkittiin ottelussa joukkueen parhaana pelaajana. Sitten Henkka loukkasi perjantain ilta reeneissä pohkeensa ja seuraavana päivänä oli ottelu FIN-18 Maajoukuetta vastaan ja tuumailtiin että mitäs nyt tehdään passari osastolla.

Saatiin nopeasti puhuttua Seppälän Tero Jyväskylästä joukkueeseen ja mies tulikin suoraan peliin ja hienosti Tero tonttinsa hoitikin, voitto kotiin 3-0. Tero jatkoikin Betonimiesten riveissä ja kerkesi pelata hänkin 5 ottelua ja sitten kutsui leikkaus pöytä ja hänen olkapäänsä jouduttiin operoimaan.

Taas oltiinkin siinä tilanteessa että meillä ei ollut kuin yksi passari joukkueessa ja Henkan jalka ei ollut vielä täysin kuntoutunut. Ja joukkue tarvitsee muutenkin kaksi passaria että saadaan harjoitukset vedettyä kunnolla ja peleissä pitää olla kaksi passaria että pystytään tarvittaessa tekemään vaihtoja ja taktisia muutoksia ja aina on olemassa loukkaantumis riskikin urheilussa. Muutenkin pitää olla kilpailua pelipaikoista, että paikka kentälle ei ole automaattinen vaan se pitää ansaita.

No, suomesta ei sopivaa passaria löytynyt ja sitten suunnattiinkin katseet ulkomaille ja passareita olikin tarjolla monenlaista eri vaihtoehtoa. Kovan työn, videoiden katsomisien, neuvottelujen ja pelaajien tietojen ja aikaisempien seurojen ym. suositusten ja keskustelujen jälkeen päädyttiin tähän Serbi peluriin ja teimme hänen kanssaan sopimuksen. Ja tukijoita/yhteistyökumppaneita tarvittiin ja tarvitaan vielä lisää.

Mutta tosiaan monenlaista käännettä on ehtinyt jo tähän mennessä tapahtumaan passariosastolla, toivotaan että nyt säästytään loukkaantumisilta loppukauden osalta ja passarit ja muitten pelipaikkojen miehet pysyy terveenä. Vielä kun Koskelan Niko-Matin murtunut peukalo saadaan kipsistä pois ja mies pelikuntoon, niin kiitos, loukkaantumiset saavat riittää.

Tässä vähän taustaa KyKy-Betsetin uudesta passarista:

Dusko Novoselac

Kotimaa: Serbia

Pelipaikka: Passari

Pituus: 194

Ikä: 30

Ammatti: Lentopalloilija

Edelliset seurat:

1997-2001  VC “SREM-SIMEX” Sr.Mitrovica (SRB)

2001-2008  VC “PARTIZAN” Belgrade (SRB)

2008-2009  VC “NEA SALAMINAS” Limassol (CYP)

2009-2010  VC “MEF OKULLARI” Istanbul (TUR)

2010-2011  VC “RADNICKI” Kragujevac (SRB)

2011-2012  VC “BUDUCNOST” Podgorica (MNE)

2012-2013  VC “IRAKLIS” Thessaloniki (GRE)

2013-2013  VC”VOLLEY TEAM” Bratislava(SVK)

2013-2014  VC”AEK” Athens(GRE)

Kaikissa seuroissa pelannut maiden korkeimmalla sarjatasolla!

2002-2004 Pelannut Serbian Junioreitten Maajoukkueessa 52 Kansainvälistä Ottelua

2002-2014 pelannut yli 70 kansainvälistä ottelua eri maiden Seura Joukkueissa: Mestarien Liigaa, CEV Cupia, Challenge Cupia ja muita kansainvälisiä otteluita.