KyKy-Betset voitti FIN-19 Kuortaneen 3-0 ja varmisti paikan Ylempään Jatkosarjaan (Raportti ja kuvia lisätty)

22.12.2015

Klikkaa kuvat suuremmaksi...
Klikkaa kuvat suuremmaksi...KyKy-Betset vs. FIN-19 Maajoukkue (Kuortane) 3-0 (25-19)(25-20)(25-13)

Olipa ne talkoot

Menneen viikon rutistus kentällä ja kentän ulkopuolella tuotti mielihyvää Kyky-Betsetin taustoille ja pelaajille. Lauantaiksi tuunattiin laajennettu sali pelikuntoon ja ahkeruus palkittiin. Uurastuksen palkitsi ennätys yleisö liki 400 henkeä ja maukas voitto Kuortaneen FIN-19 joukkueesta erin 3-0. Oman mausteensa Kyky-Betset joukkueeseen toivat vahvistukset Kalle Määttä ja Pasi Hyvärinen. Kuortane tiedettiin erittäin kovaksi ja siihen varauduttiin sen mukaisesti, betonimiesten tavoite oli vain voitto. Yleisö sai vastinetta lipuilleen, hieno tapahtuma, Kuortaneen pojat tekivät kaikkensa mutta sekään ei riittänyt. Valmennuskeskus valmentaja Pertti Honkanen antoi täyden tunnustuksen isäntien tekemisestä. "Saimme niin kovan vastuksen kuin saada voi" , nämä pelit kehittävät kaikkia.

Betoniosaston vahvistukset loistivat tietenkin mutta vakio kokoonpanosta esiin nousivat nuoret hakkuri Tuomas Sillanpää ja libero Jyri Niemi. Nuorukaisilta syksyn paras matsi juuri oikeaan paikkaan. Vanhaa sanontaa on helppo käyttää ja oikeutetusti sanoa että "Joukkueen voitto".

Tulevalle kaudelle on M1-sarjapaikka taskussa ja ylempään jatkosarjaan päästään haastamaan isoja sekä kovin satsauksin sarjaan lähteneitä porukoita. Kyky-Betsetin, Kuortaneen ja SurVon lisäksi etelä lohkon Akaa-Volley, Lempäälän Kisa ja Nurmon Jymy-Kuutoset pelaavat kaksinkertaisen sarjan lähtöpistein ja sitten jatketaan pudotuspelein joihin mukaan alempien lohkojen voittajat sekä parempi kakkonen Kuortaneen tilalle.

Kiitos kuluneeesta, Hyvää Joulua kannattajille ja talkooporukoille ja yhteistyökumppaneille toivottaa Kyky-Betset miehistö !

Facebookissa: KyKy-Betset Kyyjärvi ryhmä, Liity ryhmään:

https://www.facebook.com/groups/kykybetsetkyyjarvi/