Keski-Suomen Urheilugaalasta Palkintoja Kyyjärvelle

3.2.2016

Hannu Kalliojärvi
Hannu Kalliojärvi
Alpo Viitala ja Esa Kyrönlahti
Alpo Viitala ja Esa Kyrönlahti
Raimo Paananen ja Erkki Vehkalampi
Raimo Paananen ja Erkki Vehkalampi
Erkki, Raimo, Hannu, Alpo ja Esa
Erkki, Raimo, Hannu, Alpo ja Esa

Vuoden 2015 parhaat urheilijat ja liikuttajat on jälleen palkittu 20. nykyisessä muodossaan järjestetyssä Keski-Suomen Urheilugaalassa Paviljongissa Jyväskylässä pe 29.1.2016


Vuoden urheilija -kategoria

Vuoden seuratoimihenkilö: Hannu Kalliojärvi, Kyyjärven Kyky ry

Perustelut: Hannu Kalliojärvi on Kyyjärveläisen lentopallon ehdoton taustavoima. Hannu on huolehtinut olosuhteista, pelaajarekrytoinnista, valmennuksesta ja myös kaikesta muusta mikä on saanut Kyyjärven Kyvyn lentopallon iskukuntoon.
 

Lajiliittojen Vuoden Urheiluteko -valinnat

Hiihto

Vuoden urheiluteko: Legendaaristen Harsunkankaan hiihtojen paluu kilpailukalenteriin

Perustelut: Pienen, 1400 asukkaan Kyyjärven iso ponnistus järjestää merkittävät kansalliset hiihtokilpailut, josta suora TV-lähetys netin välityksellä. Kisat olivat muutenkin puitteiltaan hienosti järjestetyt.


Kuntien liikuntateot

Kyyjärvi:

Liikuntateko: Erkki Vehkalammin ja Raimo Paanasen talkootyö paikallisten liikunta- ja urheilutapahtumien järjestelyissä.

Perustelut: Erkki Vehkalampi ja Raimo Paananen ovat ahkerasti osallistuneet talkoilla vuonna 2015 Kyyjärvellä järjestettävien liikunta- ja urheilutapahtumien järjestelyihin ja edellytysten luomiseen tilaisuuksille. He ovat osallistuneet talkoisiin jo useammalla vuosikymmenellä.