Naisten lentopalloturnaus loppiaisena Pe 6.1. Klo: 9:00 alkaen

5.1.2017

Alkusarja Lohko A Kenttä 1.
Alkusarja Lohko A Kenttä 1.
Alkusarja Lohko B Kenttä 2.
Alkusarja Lohko B Kenttä 2.
Alkusarja Lohko C Kenttä 3.
Alkusarja Lohko C Kenttä 3.

Tervetuloa salille katsomaan pelejä ja kannustamaan joukkueita. Kanttiini palvelee koko turnauksen ajan ja tarjolla on myös keittolounas edulliseen hintaan.

Huomenna nähdään vaihteeksi naisenergiaa liikuntasalilla kun peräti 15 joukkuetta ilmoittautui loppiaisen lentopalloturnaukseen. Joukkueita tulee pitkin Etelä-Pohjanmaata ja Keski-Suomea sekä kaukaisin joukkue peräti Raahesta saakka.

Pelit starttaavat käyntiin jo klo 9.00, vaikka aiemmin ilmoiteltiin, että pelit alkaisivat vasta klo 10.00. Tämä siksi, että turnaus ei venyisi kovin myöhään, kun joukkueita iloksemme ilmoittautui näin paljon.

Pelit pelataan 20 pisteeseen kahdesta erästä eli peli voi päättyä myös tilanteeseen 1-1. Kaikille joukkueille tulee alkusarjassa 4 peliä. Jatkosarjassa vastakkain asettuu kaikkien kolmen lohkon ykköset toisiaan vastaan, kakkoset toisiaan vastaan jne. Näitä jatkosarjan pelejä tulee siis kaikille joukkueille vielä 2. Eli huomenna saa sulatella suklaita ja kinkkuja ihan kunnolla. Peliä kohti on varattu aikaa 30 min/peli eli aikataulu on aika tiukka. Yritetään pysyä aikakaulussa. Joukkueilta toivotaan, että valitsisivat valmiiksi tuomarit ja kirjurit niin niiden etsimiseen ei menisi turhaan aikaa. Tuomarin tehtävänä on myös huolehtia siitä, että pelit alkavat ajallaan.

Järjestäjä: Kyyjärven KyKy