Betonimiehille tappio ja voitto viikonloppuna

18.10.2017

Ottelun palkitut: KyKy-Betset: Mika Väliaho, Jymy: Tuomas Ruuska.
Ottelun palkitut: KyKy-Betset: Mika Väliaho, Jymy: Tuomas Ruuska.

Kuortane FIN-19 vs. KyKy-Betset 3-0 (25-17)(25-17)(25-22)

Lauantaina Kuortaneella FIN-19 antoi hyvän selkäsaunan kukistamalla meidät 3-0. Nuorukaiset iskivät pelin alkuun sellaisen tällin mistä ei toivuttu. Valmennuskeskus joukkue oli latautunut hyvin, meillä oli ilmeisesti suuret luulot omasta tekemisestä. Positiivista jos hakee tästä pelistä niin Heinäsen Henrik suoriutui hyvin liberon tontilla. Toinen asia mikä on syytä ottaa opiksi, on keskity ja valmistaudu ajoissa. Kiitos Kuortaneelle hyvästä oppitunnista! Ottelussa ei palkittu pelaajia.

KyKy-Betset vs. Nurmon Jymy 3-0 (25-17)(25-23)(25-20)

Yksi yö ja uusi mahdollisuus. Nurmon Jymy tuli sunnuntaina kylään ja Kuortaneen kummituslinnan kauhun hetket oli saatu pyyhittyä ajatuksista. Ei ollut vieläkään huikeaa pelaamista mutta 3-0 voitto lämmitti mieltä. Kaikki pelurit saivat mahdollisuuden pelata ja onnistumisia tuli tasaisesti. Väliahon Mika pokkasi palkinnon Jymy konkari Ruuskan Tuomaksen kanssa. Kykyn Tuomas Sillanpää takoi myös hyvän määrän pinnoja hakkurin tontilla. Nuorimies Mosse Kostamo nappasi komeimmat aplodit kentälle päästyään. Kostamon käsi ei vapise syöttöruudussa, virheetön suoritus edelleen.

Tulevaan viikonloppuun mahtuukin sitten kauden tähän astisesti kovimmat ottelut. Lauantaina matkataan Lempäälän Kisan vieraaksi ja vastassa on sarjan kokenein porukka. LeKi iskee kipinää, mutta betoni ei siitä pehmene.

Sunnuntaina saadaan sitten kotisaliin vastusta oikein kunnolla. Kyseessä on Suomen Cupin ottelu Mestaruusliiga joukkue Pielaveden Sampo Volleyta vastaan! Sampo oli viime kauden Suomen Cup finaalissa, minkä hävisi VaLePalle. Mestaruusliigassa Pielavesi voitti pronssia. Eikä tuo vielä mittään, Sampon riveissä nähdään betonimiesten kasvatteja. Mikko Väliaho ja Panu Pitkänen pääsevät vanhaan kotisaunaan ja katsotaan miten paljon pojat kestävät löylyä.
Nyt kannattaa tulla paikalle, Sampo on näkemisen arvoinen. 
Sunnuntaina 22.10. Klo: 18:00 tärähtää!

Ottelut ja Sarjataulukko:

https://kyky-betset.sporttisaitti.com/ottelut-sarjataulukko/

Facebookissa KyKy-Betset Kyyjärvi Ryhmä, Liity ryhmään!