Kotkasta kokemusta, muttei pisteitä

18.1.2018

Karhulan Veikot vs. KyKy-Betset 3-0 (25-17)(27-25)(25-19)

Ottelun palkitut: KaVe: Mikael Korhola, KyKy-Betset: Tuomas Sillanpää.

Kokemusta ja itseluottamusta saatiin roppakaupalla, farmiapujen myötä KaVe on tosi hyvä porukka. Juho Kaunisto, Marko Määttänen ja Patrik Ovaska olivat Vantaan Ducksin liigajoukkueesta KaVen mukana.

Kyky-Betsetilläkin oli ilo esitellä kaksi uutta peluria. Kuortaneelta loppukaudeksi lainatut Oskari Keskinen ja Joonas Tulonen toivat lisävirtaa joukkueeseen. Nuorukaiset halusivat itse pelaamaan Betonimiehiin ja sehän mahdollisuus käytettiin heti.

Kotkassa haastettiin miehekkäästi isännät ja toinen erä oli jo näpeissä mutta ei ihan piisannut kantti. Peli oli tasaista muilla osa alueilla paitsi torjunnassa KaVe selkeästi edellä.

Saamme muutamat reenit alle lisää ennen tulevaa sunnuntaita jolloin vastustajaksi saapuu Kuortaneen valmennuskeskus FIN-20. Tässä pelissä on varmasti nähtävää, sytykkeitä ei tarvitse kaukaa etsiä. Keskinen ja Tulonen ovat varmasti perillä vastustajan tekemisistä ja näytönhalu on kova.

Kuortaneen uutena valmentajana joulun alla aloittanut entinen maajoukkueen keskitorjuja ja raudankovan ammattilaisuran pelannut Janne Heikkinen saapuu ensikertaa Nopolan lauteille.

Ottelut/Sarjataulukko:

https://kyky-betset.sporttisaitti.com/ottelut-sarjataulukko/

Sunnuntaina taistellaan tärkeistä pisteistä, Tervetuloa lauteille kannustamaan!

KyKy-Betset vs. FIN-20 (Kuortane) Su 21.1. Klo: 18:00