KyKy-Betsetille Tampereelta Aitolahden Riennosta 3-1 vierasvoitto

3.10.2018

Ottelun palkitut: KyKy-Betset: Illia Liunenko, Riento: Henri Laine.

Riento vs KyKy-Betset 1-3 (18-25)(25-19)(9-25)(15-25)

Kyky Betset jatkoi vahvoja otteitaan vieraspelillä Aitolahden Rientoa vastaan ja haki voiton erin 1-3

Vieraspelipäivä alkoi totutusti Essolta, Uusisalon Reijon isolla bussilla. Matkaan lähti myös pieni ryhmä faneja kannustamaan, matkalta Keljonkankaan abc:ltä poimimme vielä Tuomaksen ja Mikon kyytiin ja matka jatkui kohti Tamperetta.

Aloitimme tutulla kuusikolla: Petrusevics, Liunenko, Sillanpää, Rasinperä, Lipp ja Väliahot. Verkon toiselle puolelle kaavailimme avaukseen Akaan farmisopimuspelaajia ja Miika Heikkistä, mutta heitä onneksemme ei näkynyt.

Ensimmäinen erä tulikin meille kohtuu helposti. Liekeissä olivat Petrusevics ja Sillanpää joidenka laitalyönneille vastustaja ei voinut mitään. Toisessa erässä pelimme ailahteli, tuli turhia virheitä ja hieman vajosimme vain pelailemaan olettaen, että tuo erä tulee helposti kotiin. Toisen erän lopussa 15-17 johto muuttuikin sitten tappioasemaan, tuli synkkä rotaatio mikä saatiin purettua vasta 23-17 tilanteessa. Erä kuitenkin kotijoukkueelle 25-19.

Pitkällä erätauolla pienet tarkennukset ja tiedettiin missä pitää parantaa. Kolmannessa ja neljännessä erässä oma pelimme oli vahvaa ja onnistumisia tuli joka osa-alueella. Yksi onnistujista oli ottelun parhaana pelaajana palkittu Illia Liunenko, joka syötti kolmannen erän meille pitkällä, jopa kolme perättäistä ässää sisältäneellä syöttöputkella. Näin ollen 3 sarjapistettä matkasivat Kyyjärvelle.

Ottelun palkitut: Riento: Henri Laine, KyKy-Betset: Illia Liunenko.

Sarja jatkuu tulevana lauantaina 6.10. Klo: 18:00 kotiottelulla jolloin vastaan asettuu kivenkova Tampereen Isku Volley. Tulehan lauteille kannustamaan kotijoukkue voittoon!