Rantaperkiön Iskulle 3-2 voitto tiukan väännön jälkeen

9.10.2018

Ottelun palkitut: Kyky-Betset: Aivars Petrusevics, Isku: Rami Rekomaa.

KyKy-Betset vs Isku 2-3 (13-25)(22-25)(25-21)(25-19)(13-15)

Pisteet jakoon, Iskulle 2 ja KyKy-Betsetille 1 sarjapiste.

Ensimmäinen erä meni Iskun onnistuessa kaikessa. Meillä ei onnistunut mikään. Tästä johtuen suuri piste-ero eräpisteissä.

Toisessa erässä saatiin omaa peliä vähän käyntiin ja pelattiin tasavertaisina. Erän lopussa Iskulle tuli pari onnistumista enemmän kuin meille. Tilanne 0-2.

Pitkän tauon jälkeen Kyky marssi kentälle itsevarmuutta uhkuen ja hallitsi kolmatta erää. Vanha diesel lähti käyntiin ja kolmas erä betonimiehille.

Neljäs erä oli taas KyKyn hallinnassa ja joukkueelta varmaa tekemistä. Pitkät pallorallit pisti yleisön haukkomaan henkeä. Erä KyKy-Betsetille.

Ratkaiseva viides erä alkoi pelillisesti samoin kuin kaksi edellistä. Loppua kohti Isku löysi kuitenkin kadonneet vaihteet ja voittivat erän muutaman onnistuneen suorituksen turvin. Molemmat joukkueet pelasivat hyvää ja korkeatasoista lentopalloa. Voitonnälkä näkyi molemmissa joukkueissa. Tästä on hyvä jatkaa.

Näinhän siinä kävi, että niukasti meidät kaatoi 44 kautta mestaruusliigaa pelannut Rantaperkiön Isku, mikä keväällä luopui Mestaruusliiga paikastaan.

Yleisöä Lauteilla 273 Kannustamassa! Kiitokset Kannustajille!

Koti ottelujen sarja jatkuu tuplana tulevana viikonloppuna. Lauantaina Lempäälän Kisa ja Sunnuntaina Karhulan Veikot Kotkasta mittaavat betonimiesten kunnon.

Lauantaina 13.10. Klo: 18:00 KyKy-Betset vs Lempäälän Kisa

Sunnuntaina 14.10. Klo: 18:00 KyKy-Betset vs Karhulan Veikot (Kotka)

Tervetuloa sankoin joukoin lauteille kannustamaan!