Maaningalta niukka 3-2 tappio ja sarjapisteet jakoon

23.10.2018


Ottelun palkitut: KyKy-Betset: Aivars Petrusevics, Mahti: Eelis Karinen.
Ottelun palkitut: KyKy-Betset: Aivars Petrusevics, Mahti: Eelis Karinen.

Mahti – KyKy-Betset 3-2 (26-24, 23-25, 18-25, 27-25,15-12)

KyKy-Betset lähti peliin aloituksella Janssons, Petrusevics, Väliaho, Sillanpää, Heinänen, Väliaho, sekä liberoksi Rasinperä. Matkaan olivat päässeet Huumarkangasta ja Liunenkoa lukuunottamatta kaikki muut. KyKy fanejakin oli saapunut paikalle myös hyvin, liekö vaikutusta Väliahon Mikon Sampo taustat, ja pelin pelaaminen Pielavedellä.

Ensimmäinen erä lähti melko vaikeasti liikkeelle Mahdin karatessa erän alussa viiden pisteen karkumatkalle. Joukkue kuitenkin osoitti vahvuutta tulemalla erän lopussa tasoihin ja ohi. Tämä ei kuitenkaan riittänyt, ja erä niukasti Mahdille 26-24.

Toisessa ja kolmannessa erässä KyKy-Betset pelasi selvästi pirteämmin, vaikkakin myös näissä erissä Mahti pääsi alkuun useamman pisteen karkumatkalle. Vastaanotto parani, sekä syöttö koveni, jonka myötä passari Janssons pääsi pyörittämään peliä mielensä mukaan. Erät betonimiehille 23-25 ja 18-25.

Neljäs ja viides erä olivat tasaista vääntöä alusta loppuun. Molemmat joukkueet taistelivat sarjapisteistä tosissaan. Harmiksi muutama kyseenalainen tuomio tuli pelin kannalta tärkeisiin paikkoihin. Huomioitavaa on myös pelissä puhallettujen verkkovirheiden määrä, joita oli kaiken kaikkiaan nolla. Erät Mahdille 27-25, sekä 15-12.

Ylipäätään peli oli hyvää kovatasoista lentopalloa, sekä erittäin katsojiin vetoavaa. KyKy-Betset taisteli jokaisesta pallosta, mutta Mahti osoitti olevansa edelleen ykkössarjan kärkikahinoissa mukana, esittäen pirteitä otteitaan. KyKy Betsetin parhaana palkittiin Aivars Petrusevics, joka totesikin olevansa ylpeä joukkueestaan.

Ottelun palkitut: Mahti: Eelis Karinen, KyKy-Betset: Aivars Petrusevics.

Pelin parhaat pistemiehet: KyKy-Betset: Petrusevics (19p), Sillanpää (16p), Heinänen & Väliaho Mikko (6p)
Mahti: Karttunen (21p), Karinen (20p), Räisänen (8p)

Ottelut ja Sarjataulukko:
https://kyky-betset.sporttisaitti.com/ottelut-sarjataulukko/

Facebookissa KyKy-Betset Kyyjärvi Ryhmä, Liity Ryhmään:
https://www.facebook.com/groups/kykybetsetkyyjarvi/