KyKy-Betset haki vierasvoiton Nurmosta erin 3-0

13.11.2018

Ottelun palkitut: KyKy-Betset: Mikko Väliaho, Jymy: Mika Mäntylä.
Ottelun palkitut: KyKy-Betset: Mikko Väliaho, Jymy: Mika Mäntylä.


Nurmon Jymy vs KyKy Betset 0-3 (25-27, 19-25, 20-25)

KyKy-Betset haki vierasvoiton kaatamalla Nurmon Jymyn erin 0-3.
Ottelusta saadut 3 pistettä tekivät erittäin hyvää betonimiesten sarjatilanteeseen. KyKy-Betset lähti peliin hyvin valmistautuneena ja etukäteen oli tiedossa, että Jymy pyrkii alussa saamaan hurmionsa päälle, jota kautta he pystyisivät horjuttamaan KyKyn uskoa omaan tekemiseen.

Pelipaikkana toimi poikkeuksellisesti pieni Keski-Nurmon koulu, joka toi mukaansa oman mausteen. Missään nimessä peliin betonimiehet eivät lähteneet takki auki, vaan vastustajan tiedettiin olevan valmis pelaamaan pisteistä tosissaan. Kaiken lisäksi ”naapuripitäjän” kohtaaminen sytyttää aina Jymyn pelaajat ja niin kävi nytkin, ensimmäisen erän ollessa tasaista vääntöä.

KyKy-Betset lähti aloitukseen: Jansons, Petrusevics, Väliaho, Sillanpää, Jylhä, Väliaho ja Rasinperä. Ensimmäinen erä alkoi hyvällä syöttöputkella, mutta Nurmo sai melko nopeasti pelin jujusta kiinni ja pääsi jopa hetkeksi kuskin paikalle. Kalliojärvi oli pakotettu herättelemään joukkuetta ja vaihdosta saapui kentälle Heinänen hakkuriksi. Erän loppu oli tasaista vääntöä, mutta joukkueen rauhoituttua oma tekeminen riitti ja erä KyKylle 25-27.

Toinen erä oli selvästi KyKyn hallinnassa ja rento perus tekeminen riitti kaatamaan isäntien uskon. Kolmas erä sujui pitkän erätauon jälkeen toisen erän kaltaisesti ja pisteet Kyyjärvelle. Paikka paikoin Jymyn Mäntylä ja Ruuska aiheutti harmaita hiuksia vieraille järkevillä ja kovilla hyökkäys suorituksillaan. Kuitenkin KyKy-Betsetin tasainen suorittaminen joukkueena oli tehokasta.

Vapaan viikonlopun jälkeinen peli teki hyvää koko joukkueelle ja keskittyminen on suunnattu tulevaan viikonloppuun, jolloin vastaan asettuu kotona Kuortane.

"Erittäin tärkeä voitto, paikalliskamppailut ovat aina oma lukunsa. Keväällä saimme viimeksi Jymyltä kylmän suihkun niskaan, se oli onneksi joukkueella muistissa. Tunnelma Keski-Nurmon salissa oli loistava, ehkä sopeuduimme olosuhteisiin Jymyä nopeammin ja historiallinen Nopolan ”Koirankoppi” fiilis palasi mieleen... kommentoi Valmentaja Kalliojärvi."

Ottelun palkitut: Jymy: Mika Mäntylä, KyKy-Betset: Mikko Väliaho.

Pelin parhaat pistemiehet:

KyKy: Petrusevics & Väliaho Mikko (13p), Jylhä (8p), Jansons (7p)

Jymy: Ruuska (13p), Mäntylä (12p), Krljic (6p)

Seuraavaksi kohtaamme Kuortaneen Valmennuskeskuksen FIN-18 joukkueen kotona. Italialainen valmentaja tuo nuoret lauantai saunaan Nopolaan ja matsi alkaa tuttuun tapaan La 17.11. klo 18.00.  Tervetuloa! Kinkkuarvonta!

Ottelut ja sarjataulukko:

https://kyky-betset.sporttisaitti.com/ottelut-sarjataulukko/

Facebookissa KyKy-Betset Kyyjärvi Ryhmä, Liity Ryhmään:
https://www.facebook.com/groups/kykybetsetkyyjarvi/